Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pazerny leń

Polecane posty

Gość gość

Wytłumaczcie mi jedno, dlaczego im bardziej leniwa osoba, tym bardziej szuka usprawiedliwień na swoje niepowodzenia (nie ma pracy, bo nie ma znajomości, nie poszła na studia bo rodzice nią nie pokierowali właściwie, nie może schudnąć, bo nie wszyscy mają silną wole i tym podobne tłumaczenia) Druga rzecz - uważa, że "pokrzywdzonym przez życie, biednym takim jak ona należy się zapomoga, renta, cokolwiek - bo inni mają to niech się z nią dzielą. Osoba zdrowa, zmienia pracę jak rękawiczki, albo odrzucapropozycje etatów - ten , że za daleko od domu (drugi koniec miasta), że praca od 6 rano, że szefowa jej się nie podoba .... Ktoś to wytłumaczy? Aha - zwrócisz takiej uwagę, to najpierw Cię obrazi a potem się sama obraża.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Pasozyty trzeba tepic a to wlasnie taki typ babsztyla ktora tylko chodzi i spala tlen.

Gość gość
gość dziś Pasozyty trzeba tepic a to wlasnie taki typ babsztyla ktora tylko chodzi i spala tlen. No to co byś jej odpowiedziała?

Gość gość
Powiedzialabym ze jest smierdzacym leniem bez ambicji i honoru i ze z takim podejsciem bedzie wiecznie sama bo nikt nie bedzie robil za jej nianke i nie bedzie utrzymywal darmozjada,kazdy kto ma rozum stroni od takich osobnikow bo oni nic konstruktywnego nie wnosza do naszego zycia. Nie znosze takich ludzi i nie zadaje sie z takimi bo szkoda czasu i zycia aby marnowac je dla pustakow.

Gość gość
Ja jestem podobny do niej. Nigdy nie pracowałem, mam 25 lat, nie szukałem pracy, bo mi nic nie odpowiadało z ofert. Życie nie ma mi nic do zaoferowania.

Gość gość
od leniwych pazernych biedaków trzeba trzymać się z daleka, nie dość że mają depresyjne usposobienie to jeszcze potrafią dołować i wciągać człowieka we własne chore urojenia oparte głownie na zawiści do innych ludzi

Gość gość
Też ucielam kontakt z taką osobą. Miarka się przebrała, gdy wypaliła mi w twarz, że jej nie rozumiem bo mi się udało i więcej zarabiam a ona ma mało. Jak się po czasie okazało, nie tylko mi tak wypalila, było kilka osób w moim otoczeniu,których tak potraktowala, innym obrabiala d**e na boku, co tez wyszło po czasie (po awansie koleżanki rozpowiadala,że musiała nieźle się nagimnastykowac aby awansowac).Nie mam z nią kontaktu od jakiegoś roku i jest bardzo dobrze.