Natolek 0 Napisano Czerwiec 4, 2016 Wiem, że takich forum było już dużo, jednak było już tam naprawdę sporo osób, więc postanowiłam stworzyć nowe, gdzie będziemy sie motywować i opisywać swoje efekty :) Do wakacji został niecały miesiąc, a na brzuchu wciąż widać te uciążliwe fałdki tłuszczu ehh. A jak tam z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2016 Przez wakacje to ja zamierzam spalić 10kg tłuszczu max 15kg jeżeli organizm na to pozwoli a nie się tylko "odchudzić" równie dobrze można pozbyć się wody, spalić mięśnie itd a waga przecież pokaże mniej :) na razie niechcący spaliłem 5kg tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2016 hej czy mogę doalczyc? Tez próbuje schudnąć a mam ich az okolo 12-15kg do zrzucenia... wiem wiem za późno sie wzięłam za siebie ale chociaż cos zacznie sie dziać w moim ciele.... Wkoncu będę spalać cm i kg.... Bardzo bym chciała schudnąć wreszcie bo dodatkowe kg towarzysza mi juz od młodzieńczych lat... Jestem bardzo niskiego wzrostu bo az 158 cm wiec te moje duze nadprogramowe kg wygladaja okropnie w tym polaczeniu... Pragne schudnac z brzucha, ud, bioder i pupy... Mam nadzieje ze wkoncu sie mocno zawezne do pracy i dam rade schudnac... Powodzenia wam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nati014 Napisano Lipiec 13, 2016 hej:) ja równiez pragne schudnać chociaz z 5kg a pozniej sie okaze czy dam rade jeszcze pare kg. dopiero moja dietka trwa 4 dni ale w zupelnosci odstawiłam slodycze a to moj powazny problem i chyba najwiekszy i do tego staram sie cwiczyc jak narazie całkiem dobrze mi idzie. i jak leci Twoje odchudzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia561 Napisano Sierpień 30, 2016 Oj chyba najgorzej jest zacząć . Ja już 2 miesiące temu zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jakoś nie mogłam się przemóc do tego odchudzania,ciągle mówiłam jutro;) jutro;) i tak ciągle,aż w końcu postanowiłam że zacznę i tak już tydzień jestem i schudłam 2kg;) myślę że pomału a do przodu ;) jem regularnie posiłki plus spacerki wieczorne lub rower;) i słodycze raz w tygodniu i to jakiś mały batonik czy coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fistacja21 0 Napisano Sierpień 30, 2016 Też bym schudła, tak z 8 kg. Zaczęłyście już coś robić w tym kierunku? Ja nieźlę daję radę, tylko przy półce ze słodyczami czasami pekam i coś kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach