Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy moge podac dziecku

Polecane posty

Gość gość

Pyzy, podroby (żołądki, wątróbka), łososia ? :) Nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat informacji... Syn ma 8 miesięcy

Gość gość
Moja córka pierwszy raz zzjadla łososia w wieku 7 miesięcy dziś ma 10 i ma się dobrze. Pyzy też już dawalam. Inne o których piszesz nie.

Gość gość
Mysle, ze podroby powyzej roku. Lososia gotowanego juz teraz

Gość gość
Żołądki są trochę twarde nawet jak dla mnie a mam wszystkie zęby. A co dopiero roczne dziecko :O

Gość gość
a moje dziecko ma 7 miesięcy i nic nie chce jest procz mleka i deserków :(

Gość gość
gość dziś Żołądki są trochę twarde nawet jak dla mnie a mam wszystkie zęby. A co dopiero roczne dziecko pechowiec.gif xxxx Jak się umie przyrządzić to żołądki są miękkie ;p

Gość gość
Ta jasne. Przecież żołądek jest sam w sobie zylasty. Nawet jak będzie dobrze ugotowany to i tak jest twardawy i trzeba dobrze go żuc. Są ciekawsze mięsa dla niemowląt wg mnie nie ma sensu dawać dziecku czegoś takiego. Ale to moje zdanie

Gość gość
To może jadłaś żołądek jakiegoś starego koguta. Ja tam nigdy nic nie żułam. Inna sprawa, że nie daję dziecku, bo mam malutkie. Na żołądek zdecydowałabym się dla dziecka może ok. 2 latek, podobnie z innymi podrobami. Łososia z pary dawałam po 7. miesiącu. Pyzy to nie wiem, chyba zależy jakie pyzy, czy z farszem i jakim, czy bez. No i ile dziecko ma zębów, żeby sobie z taką kluchą poradziło.