Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zirytowanagość

Zaraz się załamie. Niech ktoś mi powie czy jestem za chuda...

Polecane posty

Gość Zirytowanagość

Tak wiem, ludzie mają gorsze problemy, uwierzcie ja mam to gdzieś, ale wszyscy nie dają mi spokoju z moją wagą! Mam dość tego, że mówią, że mam anoreksję! Jestem wściekła, bo to nie jest fajnie i nie chce się wyróżniać z tłumu... A rano jak poszłam z psem to nawet sąsiadka "Ty coś jesz w ogóle?" NO BŁAGAM, Oni nie mają swojego życia, problemów? Czuję się bardzo dobrze. Poza tym nie mam czasu się tym przejmować, bo aktualnie załatwiam sobie nową szkołę i zajmuje się siostrzeńcem i pomagam mamie, ale jak widać irytuje mnie to.. Poza tym anoreksja to choroba psychiczna, więc nie rozumiem dlaczego oni oceniają mnie po wyglądzie skoro nawet osoba ważąca 100kg może być chora na tą chorobę. Co zrobić, żeby się odwalili za przeproszeniem... W domu (mama, siostra) nic nie mówią, bo wiedzą, że nie jestem chora, ale sąsiedzi czy dalsza rodzina (ciocie, wujkowie) jakby nie skomentowali to by chyba skrętu mózgu dostali... Dzisiaj już pękłam... Musze to z siebie wyrzucić, a nie mam w sumie komu.. Dlatego pomyślałam o jakimś forum.. No i już mi lepiej... Nie no, ale naprawdę... Staram się nie wychylać, bo nienawidzę być w centrum uwagi... Jestem zdecydowanie itrowertyczką... Przestanę chyba z domu wychodzić... Schowam się w szafie... To desperacja i głupie pomysły jak coś... Nie no naprawdę nie chce się tym przejmować, bo są rzeczy ważniejsze, wiem i tego się trzymam, a oni niech sobie gadają... Dzięki za przeczytanie moich gorzkich bezsensownych żali ^^

Gość gość
A dobra zapomniałam o NAJWAŻNIEJSZYM! JEZU ŚWIĘTY JAK JA MOGŁAM O TYM ZAPOMNIEĆ?!?! BĘDĘ SMAŻYĆ SIĘ W PIEKLE... Ważę 42 kg przy wzroście 163/4 cm... Specjalnie się zmiwrzyłam! Nie ma to jak zaśmiecać forum... A tak teraz na poważnie. Jest ktoś z Wrocławia i poleca jakąś szkołę o zawodzie "cukiernik"? Może być zawodówka, bo zawsze będę mogła iść do uzupełniającego żeby napisać maturę.