Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetów nie obchodzą wartościowe kobiety

Polecane posty

Gość gość

Tytuł przekorny, bo niektórych i owszem interesują, ale... jeśli te kobiety nie dostarczają im odpowiednich emocji, jest im nudno. Można być nawet i zadziorną, ale jeśli na danego faceta nie wpływasz emocjonalnie, nie masz szans. Masz urodę delikatnej śnieżki, a on woli urodę Megan fox - nie masz szans. Jesteś chuda, a on woli krągłości - nie masz szans. Jego pociąga ciepła dziewczynka, a Ty jesteś na początku raczej zimna, i otwierasz się z czasem - zapomnij. To faceci są bardziej emocjonalni od kobiet - naprawdę.

Gość gość
zapomniałaś o jednej rzeczy - większości facetów nie interesują stałe związki (mimo że czesto wmawiają dziewczynom ze jest inaczej, to kłamstwo swiadome lub nie) 🖐️

Gość gość
Cały obraz kobiety musi być dla mężczyzny spójny z jego marzeniami. Można być teoretycznie chodzącym ideałem, ale jeśli brakuje Ci czegoś, co zdaniem jakiegoś faceta jest wymagane w zachowaniu/wyglądzie kobiety - odrzuci cię. Stąd dziewczyny tyle facetów milczy po spotkaniach - nie wywarłyście odpowiedniego wrażenia emocjonalnego, więc nie macie co się przejmować, i tak cokolwiek byście nie robiły, nie wyszłoby. Nie wasza ani ich wina (ich może trochę, bo czasem sami nie wiedzą czego szukają, a potem żałują, że kogoś odrzucili)

Gość gość
tak jakby na świecie facetów brakowało, ogarnij się głupia flądro

Gość gość
Ja myślę, że interesują, ale właśnie tylko z dziewczynami, które dostarczają im emocji ale czym starsi, tym bardziej rozumieją pewne rzeczy i nie ganiają tak za emocjami, albo też zaczynają uznawać stonowane emocje za wartościowe

Gość gość
No jasne, że nie brakuje, dlatego przeczytaj post z nic nie tracicie. A jak chcecie być na siłę z kimś, kto jest z wami z braku laku, to NIE życzę szczęścia :)

Gość gość
ja żeby zaroohać zawsze mówię że ją kocham i obiecuje ślub

Gość gość
Tytuł jest taki, bo to nie wartościowość decyduje o tym, czy z kimś chcą być. To znaczy też (dla tych inteligentnych), ale to emocjonalność popycha w związek. Może uznawać dziewczynę za inteligentną i ładną, ale nie czuje emocji

Gość gość
prawda

Gość gość
W sumie masz sporo racji. Zwiazek bez emocji staje sie nudny i facet nie ma sie o co starac i zwykle odpuszcza

Gość gość
Bez emocji odpowiadających danemu facetowi. Pamiętajmy, że każdy jest inny

Gość gość
Ktoś tu chyba pomylił płeć. Kobiety odchodzą od mężczyzn jeżeli ten nie dostarcza im odpowiedniej dawki różnych emocji. Dlatego wybierają tzw "drani" bo taki to raz jest dobry, raz zły, zniknie na cały dzień, pójdzie na impreze, przeprasza i traktuje jak księżniczkę, taka kobieta przechodzi przez tyle emocji że nawet nie pomyśli o tym żeby od kogoś takiego odejść. A co spokojny chłopak może dostarczyć takiej dziewczynie? Przecież nigdzie nie będzie sie szlajał, na impreze nie wyskoczy, nie przyjdzie następnego dnia pijany. Interesują nas wartościowe kobiety i to niesamowicie, ja tam na wygląd też nie patrzę bo nie ma on dla mnie żadnego znaczenia i tak przeminie a wnętrze zostaje na zawsze. Dlatego jestem sam bo nie ma dookoła mnie żadnej wartościowej kobiety...

Gość gość
Sporo mądrych słów tutaj padło.

Zasada jest prosta - mameja do mamei, zabójczyni do zabójcy, romantyk do romantyczki, szukający przygód do szukającej przygód. Debil do debilki, mądry do mądrej itp, itd.

Gość gość
No to może ja patrzę swoimi oczami, bo zawsze szukałam wyważonych facetów. I wiele moich koleżanek takich ma, a to one się szlajają, jedna co 3 dni jest w klubie, a jej facet jest bardzo spokojny i nie imprezuje tyle

Gość gość
Czym sie przejmujesz? Przeciez faceci tez nie maja szans u kobiet, bo sa mali, glupi, biedni, brzydcy, itd.

Gość gość
Ameryki nie odkryłeś, to oczywiste. Prostacy wybierają prostaczki a wartościowi (jak to ująłeś) wybierają wartościowe, amen.

Gość gość
dajcie tej pani ciasteczko, dokonała odkrycia! Tak, nie ma jednego ideału, KAŻDY ma własną listę cech których wymaga od partnera więc nawet jak wyglądasz jak z okładki i grasz tyłkiem na trąbce to możesz się nie spodobać. Dopiero teraz na to wpadłaś?