Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa nazwała psa moim imieniem! Mąż uważa, że przesadzam z obrażeniem się!

Polecane posty

Gość gość
Na mnie obraziła się teściowa, bo niechcący puściłam bączura w jej towarzystwie. Sięgałam po kawę do szafki w kuchni i stało się. Wyzwala mnie od świń, po czym wyszła trzaskając drzwiami. Mąż każe mi kupić kwiaty i iść ją przeprosić, ma pretensje, że za nią nie pobiegłam. Tak mnie ogłupiło, że nie wiedziałam co robić, myślę jednak, nic wielkiego się nie stało i mój mąż robi problem. Myślę, nie ma sensu wygłupiać się z kwiatami, a ten dalej swoje :-(

Gość gość
A moze twoje imie sie tesciowej milo i dobrze kojarzy Dlaczego od razu szukasz zlośliwości ? xx umiesz czytać??? przecież pisze autorka w 1 poście: "Teściowa nigdy mnie nie lubiła"... naucz sie czytać "obrończyni sookowatych teściowych" a potem komentuj!!!

Gość gość
Przerób tego kundla na pasztet

Gość gość
Jej już pomogłyście, to teraz wypowiedzcie się w temacie mojego pierdu. To nieszczęście stało się akurat tydzień temu w sobotę. Mąż nalega na szumne przeprosiny, z kwiatami, a ja ją przecież przeprosiłam od razu, a ona mi naurągała. Tak szczerze mówiąc to niezbyt ją lubię i wcale mi nie zależy na jej towarzystwie, ale nie chcę też nieporozumień z mężem i nie wiem co robić w sumie

Gość gość
To może weź ją przeproś jeszcze raz i pasuje. Czego się nie robi dla świętego spokoju