Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rana

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dwa miesiące temu miałam cesarskie cięcie. od kilku dni zauważyłam na majtkach krew. Czy to może być jakaś infekcja?

Gość gość
może to okres się zaczyna?

Gość gość
Ale gdzie na majtkach? W miejscu cięcia czy co?? Ludzie litości

Gość gość
Nie okres, tam gdzie rana jest. Proste i logiczne. Mam 23 lat i w sprawie okresu nie pisała.. Zastanówcie się...

Gość gość
To infekcja. Idź do ginekologa lepiej po antybiotyk jakiś. A wcześniej jak się rana goila? Byłaś na kontrolnej wizycie po cc??

Gość gość
No to z łaski swojej pisz że to krew z rany po cięciu. Telepatów tu nie ma. :O Do lekarza idź.

Gość gość
Byłam na wizycie kontrolnej po cc, podobno wszystko się ładnie goiło.

Gość gość
Autorko tekstu "No to z łaski swojej pisz że to krew z rany po cięciu. Telepatów tu nie ma. pechowiec.gif Do lekarza idź." Nie pomogłaś mi w niczym, więc nie musisz komentować. Proste i logiczne powinno być, że skoro piszę że miałam cc to wiadomo, że z rany.

Gość gość
To dziwne skoro się ładnie goiło. U mnie rana się zagoila w tydzień. Potem już tylko blizna pojasniala. W dwa miesiące została jasna kreska. Może czymś zadrapalas? Może podraznilas? Np paskiem czy ciasną bielizna??

Gość gość
Paska nie noszę, a cięcie miałam tam gdzie noszę akurat gumkę od majtek, ale nie noszę obcisłej bielizny. A tak akurat wyszło, że od paru dni nie jestem ubezpieczona, a na prywatną wizytę mnie nie stać, bo sama malucha wychowuje.

Gość gość
No wyobraź sobie że nie było wiadomo. Mogłaś od razu dopisać a nie obrażać się teraz. A tak w ogóle nie słyszałam jeszcze o takim przypadku po cięciu. Dlatego nie ma co czekać tylko lecieć do gina bo może coś się rozeszło, nie ma co gdybać.

Gość gość
Ja się nie obrażam, bo nie mam powodu. Tak jak wyżej napisałam, nie mam ubezpieczenia.

Gość gość
No to kup chociaż jakaś maść z antybiotykiem w aptece i smaruj prysnij też octeniseptem .Ale to powinien zobaczyć lekarz i zrobić usg żeby obejrzeć jak się goi w środku. Lepiej się zarejestruj w urzędzie pracy będziesz mieć ubezpieczenie i idź to tego lekarza kobieto. Z takich infekcji mogą się różne gowna robić z zakażeniem sepsa włącznie.

Gość gość
Miałabys ubezpieczenie,gsybys ruszyła tlusty tylek i zarejestrowala się w urzędzie pracy. Panie ,co za bezmozg:-(

Gość gość
No to masz teraz 2 opcje. 1 -mąż dopisuje cię do ubezpieczenia albo 2. zgłaszasz się do urzędu pracy.

Gość gość
a teraz widzę ze tylko opcja 2 zostaje ci.

Gość gość
Dla Twojej wiadomości nie mam tłustego tyłka tak jak to Ty napisałaś, a skoro masz taki tok myślenia, to widać, że jesteś pustą lalą. :) Najlepiej oceniać po pozorach ;) i kto tu mówi o bez mózgach :)

Gość gość
Nie mogę się zarejestrować, bo mam jeszcze 76 dni do ponownego zarejestrowania :/

Gość gość
No to módl się żeby to nie było nic poważnego

Gość gość
wykreslili cię? Z powodu nie podjęcia pracy? no to chyba pozostaje ci tylko czekać i oby to nie było nic poważnego.