Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCIn26

ZNACIE swój CEL życia ?? Jak go poznac ??

Polecane posty

Gość marCIn26
gosc a wierzysz w reinkarnację ? W dobrą i złą karmę ? W to, że żyje nam się ciężko bo musimy za coś odpokutowac lub lekko bo nazbieraliśmy dużo dobrych uczynków wcześniej ? A może to my sami wybieramy sobie nasze ciało ? Taką teorię też słyszałem.

Gość gość
Ale w czym chcesz się rozwijać ? Jakie nauki przyjąć ?

Gość marCIn26
gosc Mój znajomy jako 27 latek został nawrócony. Do tego wieku był złym człowiekiem, pił, robił awantury rodzicom, wykorzystywał dziewczyny. Pewnego dnia padł wieczorem na kolana i zaczął się modlic. Następnego dnia był już zupłenie innym człowiekiem. Odrazu poszedł do pracy, zaczął czytac Pismo Święte. Minęło już ponad 30 lat a On cały czas jak natchniony głosi Słowo Boże. To wszystko przyszło mu tak z dnia na dzień. Co to znaczy ? I drugie pytanie odnośnie niego : Czy jeśli to już ostatnie Jego wcielenie to czy za te 27 lat pierwszych swojego życia będzie musiał jakoś odpokutowac ?

Gość gość
Sam poszukaj swojej drogi. ;)

Gość gość
No wiesz, raczej nie sądzę. Nie wiem. Zależy ile ma inkarnacji za sobą. Ale stare dusze raczej nie przywiązują uwagi zbytnio do religii, bardziej do tradycji. Zresztą są bardziej oświecone. Ja zostałem nawrócony, ale właśnie ze ścieżki katolickiej. Seryjni mordercy też się nawracają, jak np Jeffrey Dahmer, bo żył bez celu, to sobie znalazł akurat wiarę katolicką i przyjął chrzest w więzieniu.

Gość marCIn26
W czym chcę się rozwijac ? Chcę dążyc do prawdy poprostu ;) Nie wiem jaka nauka będzie odpowiednia. Jestem gotowy zrezygnowac ze swojego celu życia ( dziewczyna bo to byłby mój największy dar i szczęście ) po to aby rozwijac swoją duszę. Wierzę w to, że Bóg czy jakaś inna istota wyższa istnieje i chcę szczęścia wiecznego. Jeszcze kilka lat temu myślałem, że należy chodzic do kościoła i modlic się rano i wieczorem i takie tam. Teraz czuję, że klepanie formułek jest dla ludzi ograniczonych. Ciekawą wiedzę w tym temacie przedstawił goścuczen o tych blokadach ziemi, niejedzeniu itd. Interesują mnie takie różne paranormalne zjawiska. To w tym kierunku chcę iśc przez swoje życie. Czy masz dla mnie jakieś podpowiedzi ? Jakieś dziedziny wiedzy ? Może ksiązki polecasz lub filmy, które rozwinęły coś w Tobie ?

Gość marCIn26
Oooo a mam pytanie od czego zależy nawrócenie ? Co musi się stac aby zostac nawróconym ? Czasem są beznadziejne przypadki gdzie człowiek wydaje się byc pustą maszyną i nagle z dnia na dzień jest człowiekiem o super wnętrzu, ogromnej miłości w sercu itd. Inni zaś robią wszystko aby starac się byc lepszymi i co chwilę coś ich odciąga od tego, jakiś diabeł może. Ja tak miałem do tej pory. Chciałem i miałem potrzebę bliskości z Bogiem ale miałem liczne pokusy w sobie. Zdarzało mi się kraśc, obrażac innych aby zrobic im na złośc. Zupełnie tak jakbym miał jakiś jad w sobie. Myślałem nawet aby iśc do psychologa. Nie poszedłem bo czytałem gdzieś że ta frustracja to byc może tylko efekt tego, że nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość gość
Najpierw dowiedz się, jaką jesteś duszą. Poczytaj o tym na necie, może zrób sobie jakieś testy na to, albo idź do jakiegoś specjalisty w tym kierunku, to ci powie coś o tobie, ile ma twoja dusza inkarnacji. Bo nie dla każdej duszy jest dobry taki skok. Ale na moje oko stara dusza do ciebie nie pasuje, bo po prostu szukasz kierownictwa pod siebie, a nie szukasz sam na swoją rękę swojego powołania. Sam musisz wiedzieć, czego chcesz i szukać odpowiedzi.

Gość marCIn26
A powiesz mi gdzie takiego specjalisty szukac ? A co myślisz o wróżbach ? Czy Twoim zdaniem to faktycznie cofanie się do tyłu i zsyłanie na siebie nieszczęścia ? Przepraszam, że zadaję tyle pytań ale mam mnóstwo różnych wątpliwości. Na forach ludzie różnie piszą i wtedy coraz bardziej zaczynam się gubic.

Gość gość
Poszukaj na necie. Może ktoś ci przeprowadzi taką diagnostykę. We wróżby nie wierzę, chociaż istnieją moce, które potrafią nabrudzić komuś życie. Dobra, spadam teraz. Miłego wieczoru :)

Gość marCIn26
a mogę zadac Ci jeszcze jedno prywatne pytanie. Czy Ty należysz może do jakiejś grupy, a może jesteś bardziej takim samotnym człowiekiem który idzie swoją drogą ? Ja jestem właśnie takim samotnikiem ale coraz lżej mi się żyje z tym. Zwłaszcza ostatnio gdy zaczyna mnie interesowac rózwój duchowy.

Gość marCIn26
Wzajemnie, miłego ;)

Gość gość
Zapraszamy na Otwarte spotkanie Rozwoju Technologiczno-Duchowego. Będziemy omawiali, jak dokładnie funkcjonuje Matrix, jak osiągać sukces, jak być samo-zadowolonym przez większą część czasu. Spotkanie odbędzie się na bazie studiów praktycznych i doświadczeń zebranych podczas ostatniej dekady podróży, treningów i rozmów z Szamanami, Uzdrowicielami, Bioenergoterapeutami, Yoginami, oraz wysoko rozwiniętymi ludźmi ‘niezrzeszonymi’ w żaden sposób –  przeważnie w Mexyku, Polsce, ale i w innych rejonach Świata. Serdecznie Zapraszamy. http://www.theswitchmovement.com/rozwoj-technologiczno-duchowy/

bardzo wiele zależy od waszego nastawienia, tak, wiem, że łatwo mówić, ale takie nastawienie i wiarę pomoże zdobyć uzdrowiciel, który zajmuje się rozwojem duchowym. Ja skorzystałam z pomocy Pana Mariusza Bryka Uzdrowiciela i Jasnowidza. Z wizyty na wizytę czuję się lepiej, a jak nie mogą się spotkać to konsultuję się z nim przez skype. Tutaj możecie o nim poczytać: http://uzdrowiciel-jasnowidz.pl/o-mnie/

Gość gość
A słyszeliście o metodzie uzdrowienia dwupunktem ? . Ta metoda dwupunktu polega na połączeniu człowieka ze wszystkim co go otacza. Każdy z nas jest w matrycy energetycznej, tam zapisane są wszystkie informacje o nas. Ta metoda kierowana jest do osób , które pragną zmienić coś w swoim życiu, bez względu na wiek, status społeczny, płeć i przekonania. Więcej na temat tej metody można dowiedzieć się na tej stronie www.terapiadwupunktem.pl.

Jak poznać swój cel życia ? Jako uzdrowiciel pomagam w rozpoznaniu prawdziwych darów i talentów oraz skąd duch przychodzi na ziemie, co ma do odpracowania i dokąd zmierza.

Gość gość
Słyszałam o poprawie jakości życia dzięki stosowaniu tej metody dwu punktu. Ta metoda to magia, do której wszyscy możemy mieć dostęp. I która może dotyczyć każdego aspektu życia: zmiany negatywnych przekonań, poprawy relacji czy finansów. Blokady energetyczne, zakłócające jej szczęśliwe funkcjonowanie, i tak znikną. To jest niesamowite, możliwe do zrozumienia tylko w oparciu o fizykę kwantową. Moim zdaniem warto nawet poczytać o tej metodzie z tej strony własnie http://terapiadwupunktem.pl