Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o 500 plus

Polecane posty

Gość gość

do tej pory nie skladalam papierow na( 500+ plus na dziecko. mam tylko 1 )bo pracowalam. teraz jestem bezrobotna a z praca ciezko. mam juz alimenty i rodzinne 500zł. wiec mialabym tylko kase z mopsu. czy to nie przypal?

Gość gość
Zapracowałaś na pomoc państwa. Swoimi składkami i pracą napomagałaś się dotąd wystarczająco, żeby nie nazywać przypałem faktu że teraz sama potrzebujesz pomocy. Wal śmiało. Wszystkiego dobrego@

Gość gość
dlaczego przypał? skoro się nalezy ( dochod utracony) to bierz jak dają. ja biore na 2 dzieci.

Gość gość
by huj zastrzelił ten rząd, za prac ę 1200 zł, teraz ma wzrosnąć o 70 zł brutto ok. 40 zł za pracę a za leżenie i p********ie się tyle pieniędzy dają za darmo, chyba nie wytrzymam na serce z nerwów

Gość gość
gg

Gość gość
a za leżenie i p********ie się tyle pieniędzy dają za darmo x widać że nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość gość
owszem ma pojecie,wiele znam takich rodzin,np moja kolezanka,w zyciu nie pracowała,chłop tez nierób miał w cholere robót ale nigdzie miejsca nie zagrzał bo robota to robota a nie siedzenie w kącie i drzemanie jak by chciał.Zyli tylko z zasiłków i ciągnięcia od matki,5 dzieci,stara chałpa,dzieci głodne nieraz ale na fajki było zawsze i na wódke.Teraz ich widuje-kocyk,fajeczka,piwko,życ nie umierac