Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrupczastu

Jak lizać cipkę dziewicy?

Polecane posty

Gość Chrupczastu

Witam Mam dość ważne pytanie . Jak lizać dziewiczą cipkę? Moja dziewczna nigdy nie miała orgazum ani nie miała robione ''dobrze''. Chcę zrobić jej to jak najlepiej a nie wiem zabardzo jak :) Dziękuję za każdą pomoc

Gość gość
omijając kolce.

Gość Chrupczasty
Bardzo zabawne pytam się serio

Gość gość
Miły z ciebie chłopak,to dobrze że cenisz dziewictwo swojej dziewczyny. A co do seksu oralnego to gwarantuję ci że każdy dotyk twojego języka będzie dla niej cudowną rozkoszą,nie jest to skomplikowane,bądż czuły i delikatny postaraj się popieścić językiem jej łechtaczkę,po reakcji swojej dziewczyny na pewno poznasz co sprawia jej dużą przyjemność.

Gość gość
Nie wolno lizać! To jest karalne! Inne czynności seksualne z osobą poniżej 15-go roku życia są karalne! powyżej 15-go roku życia dziewice nie istnieją...

Gość gość
z góry do dołu uwzględniając dół

Gość bella  86
No jak, normalnie, jęzorem od dołu do góry krocza i tak z 10 razy, aż zacznie jęczeć i prosić, żebyś nie przestawał. Coś na wzór kota, króry liże sobie sierść:D:D:D haha. Już to sobie wyobraziłam jak to robisz i zaraz pęknę ze śmiechu.

Gość gość
Powoli potem coraz intensywniej z ssaniem i zawsze mnie doprowadzał do orgazmu. Ja robiłam mu za to loda.

Gość Chrupczasty
Do gościa od nie lizać. Dziewczyna ma 17 lat ja 18. Jeżeli dla ciebie nie ma dziewic powyżej 15 to jesteś skończonym idiotą , i nie jest to karalne znawca się znalazł :P

Gość Czlowiek ananas
Dziwka cie oklamuje haha