Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja zona to diabel

Polecane posty

Gość gość

poznaliśmy się kilka lat temu. Jak zawsze w takich historiach pojawiły się dzieci. Ja pracuję ona siedzi w domu zajmuje się młodsza córka i pracuje na allegro 2godziny dziennie czasem więcej. rano pomoże starszej się ubrać i da jedzenie Nie dba o siebie ma poobgryzane pazury chodzi w brudnych rzeczach nie umie posprzątać nie umie gotować cały czas się drapie po ryju i ma od tego zepsuty wyglond. dwa lata się uczy która jest godzina , wszędzie biegnie na ostatnia chwile i zawsze się spóźnia. kupilem jej zegarek to noc niedalo. uczy się na prawko ale nie umie jeździć a tyle poszło pieniążkow na to. w domu jest brudno i jest wstyd nikt nie chce przychodzić do tego syfu a jak ktoś ma wpasc to są dwa dni sprzatania nienawidzę tej osoby za to ze nie umie normalnie mówić. cały czas kręci nie mówi całej prawdy, odpowiedzi które słyszę jakby pochodziły od robota. najtrudniejsza Jay nieumiejetnosc komunikacji o nic nie pyta robi głupie rzeczy i zawsze ma jakieś go@#$Wno do powiedzenia jako wymowke. sprzedałem samochód bo i tak wszędzie była niegotowa a ja robiłem za kierowce. przykład z dzisiaj miala iść na lekcje angielskiego na którą chodzi od pół roku o tej samej porze. zapomniała wyplacic pieniądze wczoraj musiala biec do sklepu rano nie wysuszyla włosów źle się ubrała. Jak powiedziałem że nie zdarzy znowu powiedziała że nie ma wplywu na czas. jest głupia brzydka tepą blachara której nie znoszę kradnie mi codziennie całą moją sile do pracy i życia. dzieciom daje słodycze bo nie miała czasu gotowac lub zapomniala. pomocy

Gość gość
Taką sobie wybrałeś i taką masz

Gość gość
a zanim dzieci zrobiłeś jej to też nie ugotowała Ci nie sprzątała ? nie dbała o siebie,spożniała się ? czy taka zmiana po dzieciach dopiero

Gość gość
i pewnie ma blond włosy, z mordy jest ładna, figurę też ma niezłą... tylko no właśnie zaniedbała się :D jak sobie wybrałeś, tak masz. Było nie myśleć fiutem.

Gość kundzialundzia
Moze idz z nia na terapie dla par. Moge Ci polecic dobrego lekarza dr Piotra Sowińskiego z Gdanska. Nie wiem sa djestes ale jesli z okolic trojmaista to udajcie sie do niego. Naprawde dobry specjalista, zna sie na rzeczy.

Gość gość
nie widzę tu żadnego diabła , to dobra dziewczyna ona ma depresję z powodu twoich bezustannych pretensji i codziennego osądzania.