Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana zauroczona

Zauroczenie ? I jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość Zakochana zauroczona

Witam. Moze zaczne od poczatku . tylka dni temu w moim miescie zmieniali linie elektryczne oczywiscie do drzwi zapukal przystojny pan elektryk ze odlaczy korki zeby nie bylo awari. Kilka milych slow jedna jego spojrzenie no i stalo sie. Poprostu od tamtej pory nie moge o nim zapomniec. Ciagle o nim mysle . nawet jie wiem jak ma na imie. Czy to Bog karze mnie za cos ze ciagle w kims sie zakochuje bez wzajemnosci . to pali od srodka . jak z tym sobie poradzic i o nim zapomniec. W myslach ciagle prosze Boga zeby go spotkac i jeszcze raz zeby sie do mnie odezwal . ale to blaganie odbija sie echem bez zadnych skutkow . pomocy byl ktos w takiej sytaucji

Gość gość
Nawet elektryk by nie chciał dziewczyny analfabetki

Gość gość
Czego sie dziewczyny czepiasz ? Idalem nie jestes. Dziewczyna odpusc sobie bo nie wiesz czy on kogos nie ma dziewczyna / narzeczona / rodzina .

Gość gość
Idalem

Gość gość
Boże czepiacie sie każdej literòwki . jak ktoś korzysta z netu w tel To wiadomo że mogą pojawić sie drobne błedy .

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona