Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugestie wizualne

Co moze swiadczyc o tym, ze kobieta nie goli strefy intymnej?

Polecane posty

Gość Sugestie wizualne

Moim zdaniem ponizsze cechy moga sugerowac, ze kobieta pod majtkami jest z tych owlosionych: Nie reguluje brwi, Goli nogi tylko do kolan, Nie depiluje przedramion, Nosi bluzki na ramiaczkach majac juz widoczny slad odrastajacych po goleniu wloskow, Ma niewydepilowane male wloski pod pepkiem, Nie farbuje wlosow (na glowie), Zaklada krotkie spodenki, gdy na nogach juz cos zaczyna odrastac po goleniu, Nosi dosc zabudowane majtki, w tym te do bikini na plazy, Nie chodzi na solarium, Oszczednie sie maluje.

Gość gość
O tym że jest troszkę zacofana. Mnie mąż wygala czy szliśmy do ginekologa bo mążjest przy kkażdym badaniu cipki czy do porodu również pomagał przetrwać te trudne godziny. Do seksu oralnego jest niezbędny brak włosów to samo przy lodziku dlatego wygalam mężowi.Wiem że są zacofane partnerki i intymność mają nie z partnerem lecz ginekologiem ciemnta!

Gość gość
Nosi dredy, ubiera się boho/hippie/vintage, nosi glany, wygląda na eko-aktywistkę.

Gość gość
Hehe, seks oralny istnieje jak swiat swiatem, a golenie ty tylko moda. Kazdy doswiedczony ginekolog potwierdza, ze golenie miejsc intymnym sprzyja infekcjom . Nie goli, bo ani ona, ani jej partner nie maja takiej potrzeby. Nie podaża slepo za modą. Innej ideologii nie ma co dopisywać.

Gość gość
Nie depiluje przedramion x Kuźwa to kobiety i tu się golą? Nigdy nie spotkałem kobiety która goliłaby przedramiona.

Gość sporo kobiet depiluje
rece

Gość gość
Gość 12:29 masz rację to tylko moda wymusza na kobietach golenie miejsc intymnych co jest moim zdaniem nienaturalne. I chodzi potem taka z kłującymi odrostami. No można wydepilować w inny sposób niż golenie. Golenie jest fuj, nie dość ,że podrażnia skórę to jeszcze kłuje.

Gość a depilacja jest bolesna
niestety i to jak :(

Gość gość
Jak kobieta nie dba o swoje krocze i jest tam zarośnięta, to po prostu jest syfiarą .Ona , jej dom i otoczenie.Kropka.

Gość gość
nigdy nie pozbawię przedramion włosków ,bo je lubie,mój też je lubi,bujajcie się czuby

Gość ja tez nie znosze
wygolonych rak - wygladaja okropnie

Gość gość
głupotka, gole podwozie a zarazem: Goli nogi tylko do kolan, / Nie depiluje przedramion - po co golic jasniutkie i slabe owlosienie zarowno ud jak i przedramion (zgolisz raz to potem juz cale zycie bo od rosna mocniejsze i ciemniejsz) Nie farbuje wlosow (na glowie), - nie mam takiej potrzeby Nosi dosc zabudowane majtki, w tym te do bikini na plazy, - stringi to prosta droga na zakazenia pochwy Nie chodzi na solarium, (baardzo szkodliwe) Oszczednie sie maluje.

Gość gość
Jestem zawsze wygolona.Mam fajniutką c**eczkę bułeczkę z tatoo na niej a mój facet uwielbia robić mi minetki i patrzeć przy tym na kolorowe motylki tam.Strasznie go to kręci i bzykanko jest z******te.

Gość gość
zgolisz raz to potem juz cale zycie bo od rosna mocniejsze i ciemniejsz x To z tym że włosy po zgoleniu odrastają ciemniejsze i mocniejsze to MIT.

Gość gość
nie mit, bo dopóki nie goliłam nóg do kolan to były słabiutkie jasne, a odkąd zaczęłam to .. no nie da się już nie golić. ej ludzie

Gość gość4imp
Plus nie depiluje czoła. :D Co ma solarium i makijaż do depilacji? :O

Gość milosniczki solarium
To zazwyczaj nie sa niewydepilowane hipiski

Gość nieaniołek
w odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie - świadczą o tym nie wygolone włosy łonowe :)

Gość do gość4imp
dziewczyna zrobiona jak z najlepszej dyskoteki, w towarzystwie modnego hipstera nie bedzie latac z niewygolona picza :D

Gość do gość4imp
Ty pewnie taka modnisia, kobieta wamp? :)

Gość gość
Znowu ten debil od depilacji, hipsterów i studentek :O Wyprowadziłeś się już od mamusi, przeterminowany nastolatku?

Gość gość
Do tego analfabeta, który nie potrafi poprawnie złożyć zdania.

Gość gość
chłopcze, tylko jedna rzecz tak naprawde świadczy o tym , ze kobieta się nie depiluje w strefie intymnej. a tą rzeczą są włosy na pipce. Wyjaśniło się?

Gość lepiej byc przeterminowanym
nastolatkiem co bzyka slodkie studentki, niz wasatym januszem co ma stara wiecznie glodna babe, ktora ciagle tupie noga ze lodowka znowu pusta

Gość gość
Fakt, że to przygłupie coś, wyrywa jakąkolwiek dziewczynę. świadczy o upadku kobiet i cywilizacji zachodniej :O Błagam, powiedz, że one są pijane i naćpane :O

cywilizacja zachodnia juz dawno zaczela zjezdzac po rowni pochylej. pieprza sie jak kroliki

Gość gość
Dokładasz się chociaż do czynszu mamie? Czy mieszkasz na krzywy ryj, bo zbierasz kasę na wodę od Hugo Bosa, aby imitować bogactwo przed niekumatymi, upitymi "studentkami"? :D

Gość gość
A gdzie bzykasz te słodkie studentki? W kiblu na dysce? :D Bo chyba nie w pokoiku, u rodziców? :P

mam juz wlasna nieruchomosc, w kredycie. wynajem jest niezgodny z moimi genami - ja z rodu, ktory zawsze mieszkal na swoim.

a nawet jak mieszkalem z rodzicami, to mialem kase na hotel, by wyjechac na weekend z jakas panna