Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli.....ale nie zadzwonie do niego

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam solidne postanowienie, że nie odezwę się do niego. Byliśmy ze sobą jakieś pół roku. Potem rozstanie i jego prośby, słowa, jesteś moja a ja jestem twój. Spotkanie trochę alkoholu i już wszystko szło w dobrym kierunku i ......wyzwał mnie od najgorszych i w ogóle wygadywał straszne rzeczy, że mnie nie szanuje, że jestem szmatą, że wszyscy mnie tylko ru...ją,że powinni mnie wywalić z pracy i zbrać uprawnienia i on się o to postara. Rano wytrzeźwiał i przeprosił twierdząc, że to dlatego, iż jest o mnie bardzo zazdrosny. Teraz milczy, a ja pomimo wszystko do niego tęsknię, choc to nielogiczne. Odliczam dni, godziny. Żal miesza się z tęsknotą.

Gość gość
co to jest pol roku :D

Gość gość
To się nie puszczaj.to nie będzie tak mówić

Gość gość
że mnie nie szanuje, że jestem szmatą, że wszyscy mnie tylko ru...ją, X A tak jest?

Gość gość
po co chcesz dzwonic ? malo ci wyzwisk ?za czym tesknisz ?za takim gownem ? niech cie jeszcze pobije to moze zaczniesz myslec

Gość gość
Nie puszczam. Niemniej nie bylismy razem i każde z nas mogło robić co chciało. On przeleciał co najmniej kilka dziewczyn, zamieszczając różne zdjęcia z nimi na facebooku, również bardzo roznegliżowane. Powiedział, że mógł tego nie zamieszczać, ale, że to zrobił ze względu na mnie. Opowiedział, jak to teraz jest w bardzo dobrych stosunkach z moją trenerką, podając różne szczegóły, żeby to uwiarygodnić. Z jednej strony rozszarpałabym go ze złości, a drugiej coś we mnie wyje.

Gość gość
typowy toksyczny koleś :O ty idz na terapie, bo skoro cie ciagnie do takich, zaraz znajdziesz kolejnego patologa

Gość gość
dziwak. mnie by sie nie chcialo zamieszczac co chwile fotki przelecianych facetow