Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice mi nie ufają.. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat, wiem ze to dość młody wiek ale rodzice przestali mi ufac, a raczej głównie mama... Rok temu nie miałam problemów z wyjściami, ogniskami czy sprowadzaniem znajomych ale w wakacje zdarzyło mi się "odleciec" wraz ze znajoma.. wpadłam w nieciekawe towarzystwo i zaczęłam cpac.. prawdopodobnie w tym momencie uważacie mnie jedynie za cpunke.. Ale brałam tylko w okresie wakacji, po jakimś czasie zauważyłam znieczulice która mnie dopadła... "normalni" znajomi się odsuneli i w ogóle. Przestałam we wrześniu.. ale pod koniec września rodzice się dowiedzieli przez jedną wiadomość na fejsie, mniejsza z tym. Potem mi nie ufali, kasy nie dawali, odbierali bezpośrednio po szkole itd. Po około 3 miesiącach było okey, dołączyłam do PAT'u - dopalacze kradną życie, wzięłam udział w przedstawieniu "sekret" potem odzyskałam jakoś zaufanie na krótko. . W styczniu poszłam sama na miasto nie mówiąc im i na balety. Żeby ich uspokoić co do mojego cpania itd. Zaczęłam chodzić do psychologa od uzależnień która poznałam na przedstawieniu o którym wspominałam. Przez następne miesiące chodziłam do niej, nawet mi to pomagało. Jednak moje towarzystwo się nie zmieniło.. zaczęła policja się kręcić wokół mnie, dostałam wezwanie nawet i grozila mi sprawa, udalo mi sie wymigac i rodzice sie nie dowiedzieli,osoby z mojej ekipy kolejno wpadali.. a ja miałam na karku rodziców którzy mi nie wierzą i policje. Zerwałam na jakiś czas kontakty i czarny rynek.. jednak rodzice ograniczyli mnie bardzo.. mama zakazala trenować MMA ze względu na bójki z moim udziałem, jeżdżę tez konno sportowo, gdy ostatnio pojechałam w teren niestety zlecialam przez swoją narwana klacz, a zanim wróciłam do domu z buta to trochę to zajęło, tym bardziej ze było gorąco.. mama jednak sobie wymyśliła ze nie wiadomo gdzie byłam itd. Potem pojechałam z nią na koncert, była tam moja przyjaciółka, chciałam jechać do niej na noc, ale mi nie pozwolila.. OGÓLNIE.. chodzi o to ze nie ufają mi, nie mogę wychodzić nigdzie z domu, spotykać się ze znajomymi, nic. Wszelkie balety i spotkania ukrywam.. to jedyny sposób.. Mama stała się bardzo agresywna do mnie, a nawet zaczęła do mnie podnosić rękę, niestety nie mogę nic z tym zrobić, mimo że mogła bym.. robie wszystko o co mnie poprosza, a oni wciąż swoje.. Teraz pod koniec czerwca wyjeżdżają na 10 dni do Francji, chcą mnie zabrać.. ale ja nie chce jechać. Jak jechali w kwietniu do Włoch i chciałam jechać, to mnie nie wzięli.. ale zostawili mnie z ciocia, która jest dobrze do mnie nastawiona, puszcza mnie na balety, nie oklamuje jej i nie ukrywam ze idę na imprezę czy coś.. Rodzice mówią ze jestem nieodpowiedzialna i mam jechać z nimi.. jednak ja postanowiłam ze nie jadę i koniec, 10 dni bez rodziców.. mega, w końcu będę mogła spotykać się na luzie z chłopakiem i chodzić ze znajomymi. Dodam że niestety słabo się uczę.. mam dodatkowo arytmie i nerwice serca, której się dorobilam około października, możliwe że efekt stresu i niestety narkotyków. Gdy się denerwuje, o co długi mi nie trzeba.. od razu dostaje ataku serca.. ale nawet to nie wpływa na rodziców i jestem w ciągłym stresie i nerwach.. szkoła tez nie daje żyć mam przeszukania i w ogóle..

Gość gość
Przecież Ty dalej ich oszukujesz, ukrywasz imprezy i to co robisz, więc jak mają Ci zaufać? Dalej trzymałaś kontakt z złym towarzystwem, źle się uczysz, więc jak Ci ufać? Policja, bójki, dziecko co z Tobą? Ty jesteś poważna? Jak dorośniesz, to co będziesz robić? Puszki zbierać, żeby mieć na kolejną działke? Masz problemy z sercem i nerwami, przez SWOJĄ GŁUPOTĘ, nie przez rodziców. Ciesz się, ze nie jestem Twoją matką, dopiero miałabyś p********e.

Gość gość
nie jestes wzorowa corka wiec nie dziw sie ze rodzice nie maja do Ciebie zaufania.

Gość gość
Kto to widział, żeby 15latka po imprezkach chodziła. Do książek, a nie na balety.

Gość gość
ostatnio mama sprawdzala mi cnotę. niestety znów wyszło , że ją oszukałam mówiąc , że jestem dziewicą