Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płacą za udział w marszach Kod jakie wymagania i gdzie się zgłosić?

Polecane posty

Gość gość

Niby mała kasa, ale robota lekka

Gość gość
szanuj się nie chcesz być zdrajcą i konfidentem?

Gość gość
Gdyby KOD nie był tępą propagandą Platfusów sam bym tam poszedł. PiS to powrót do komunizmu i centralnie sterowanej gospodarki.

Gość gość
zgłosić się do najbliższej meliny

Gość gość
teraz po tym jak rząd nas traktuje pracujących płacąc jałmużną a dając za darmo masę pieniędzy dla leni rozmnażających się 500+ to nawet diabła będe popierać, bo chyba najgorsze jest to, ze człowiek pracujący nie może godnie zyć

Gość gość
bądżcie patriotami! chodzcie na marsze KOD za darmo. by wesprzeć demokracje! potem P.Kijowski musi jezdzić do wysokich Komisarzy unijnych po prośbie , o jałmużnę na sfinansowanie tego projektu. w TVN się żalił , że cieżko ze zdobyciem funduszy zagranicą szczególnie w UE

Gość gość
mieliśmy odchodzić od komuny i zacząć się bogacić, niestety pisiory dalej tęsknią za komunizmem

Gość gość
głosowałam na PIS, ale to oszołomstwo kolejne!! chcę normalnego kapitalizmu! zarabiasz to masz i wydajesz, jesteś nierobem to nie masz i nie chlejesz proste to samo sluzba zdrowia, pijak zarzyga karetke , a staruszek umrze na zawał w domu, bo mu karetki nie wysla!! nie dla PISU i nie dla PO i nowoczesnej!! może kukiz i ******arodowy albo Korwin by coś zrobili? chociaż czy ktokolwiek kto dopadnie koryta będzie zdrowo rządził ?

Gość gość
mój wujaszek z rodzinka byli w maju to dostali po 30zł na łebka (4 osoby) :)

Gość gość
żeby ten kraj zaczął się normalnie rozwijać najpierw muszą powymierać mentalni komuniści liczący na jałmużnę od państwa to dotyczy obu tych śmiesznych i żałosnych partyjek

Gość gość
za komuny czyli za PO.SLD, PALIKOTA,PSL a teraz dodatkowo Nowoczesnej , było i by było [gdyby do władzy wrócili ] , że pracujesz i nie zarabiasz i nie wydajesz bo nie masz co. dlatego olałam POlskę i jestem zagranicą.

Gość gość
PiS ekonomicznie zaczyna wracać do PRLowskiego socjalizmu w którym gospodarką zarządzali centralni planiści z klucza partyjnego

Gość gość
a płacą coś za dzieci albo psy ? bo widywałam trochę rodzinek z dziećmi i takich hipisek z psami na tych marszach

Gość gość
za PO-PSL więcej kasy wydawano na pierdoły , rozdawnictwo było większe tyle , że swoim. urzędnikom, dano wicej premii niż kosztuje wspomagający demograficznie program 500+ , albo rozpisywano 7 mln zł na głupawy spot wyborczy. by było się czym POdzielić. by żyło się lepiej.

Gość gość
gość dziś komunistyczne pisiory zamiast obciąć idiotyczne wydatki państwa jeszcze nam dołożyli do pieca stopniowo zaciskając pętlę na szyjach podatników gardziłem platfusami, ale zaczynam coraz bardziej gardzić pisiorami

Gość gość
oj tam prowokatorze nie gardzisz PO. od korytka cie oderwano i demagogie rozsiewasz. wyborcy wybrali . za 3.5 roku wygrajcie se lemingi wybory [watpie chyba ze sluzby specjalne wam "wygrają" ] i bedziecie dalej krasc. odbierzecie dzieciom te 500 i bedziecie kredyty wciskac

Gość gość
gość dziś PiSiory wszystko robią żeby przegrać następne wybory. Na socjalizmie żadna partia długo nie ujedzie gdy podatnicy zaczną liczyć pieniądze.