Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kolezanka zmartwiona

Co robic? powiedziec kolezance o jej facecie? mam dylemat

Polecane posty

Gość gość kolezanka zmartwiona

Ja mieszkam poza Polska i tu poznalam ta kolezanke dobre 7 lat temu. pracowalysmy rszem i sie bardzo polibilismy. Potem ona juz miala inna prace ale kontakt byl. Teraz od dwoch lat jest z powrotem w Polsce, z facetem z ktorym jest od kilki lat, to Polak. oni oboje maja tu duzo znajomych i czasami tu przylatuja takraz do rokj na dwa tygodnie. Jej facet czasem prowadzi ti nadal interesy i on tu bywa czesciej, jakos 3-4razy do roku na ok. 2 tygodnie i ten raz to z nia, a pozostale razy sam. no i w piatek widzialam go na miescie wieczorem... mamy cudna pogode ... ja bylam z mezem na kolacji i spacerze ... i co widze? facet mojej kolezanki z inna kobiets idzie za reke ... nas nie widzieli ... to na stowe byl on... a keszcze miesisc temu jak z kolezanka mailowalam to pisala ze w lipcu leca gdzies tam na wakacie i ze j nich wszystko super wiec watpie, aby sie rozstali... czyli on mstu na miejscu inna kobiete na boku.... doniesc kumpeli? moj maz mowi ze nie wie co zrobic... ja tez sie waham ale nie chce by ons byla zraniona i zdardzana na przyklad latami zanim sie dowie! ale nie wiem jak ons zareaguje ... Co radzicie? wybadac w maili majpierw co u niej, jam zwiazek?

Gość gość
Mogłaś zrobić zdjęcia. Bez dowodów będzie ciężko. Pewnie Ci nie uwierzy.

Gość gość
Napisz do niej całkiem normalnie, co tam u niej słychać, jak przygotowania do urlopu. Że widzieliście z mężem jej faceta i stąd Twoje pytanie, czy on ma tu córkę, kuzynkę, siostrę? Bo szedł z jakąś kobietą za rękę.

Gość gość
Powiedz jej co widziałas. Sama tez napewno wolala bys wiedziec ze twoj mezczyzna ma na boku "kumpele"

Gość gość
Wybadaj najpierw czy w tym czasie kiedy go widzialas byl na pewno w anglii, zeby miec absolutna pewnosc ze to on. Po drugie zastanow sie czy z tego co widzieliscie wynika ze on ją zdradza, bo moze szedl z kolezanka a tylko jakos sie wyglupiali czy cos takiego. Moze podpytaj gdzie on pracuje ten facet kolezanki i przyczaj go jeszcze zeby sie upewnic. Bo jesli sie mylisz a powiesz jej co widzialas rozwalisz jej zwiazek. Myslisz ze gdyby w anglii mial kobiete to wystarczyloby mu kilka spotkan w roku z nią? Ja go nie usprawiedliwiam ale trzeba to jeszcze zbadac. Z drugiej strony mozesz jej powiedziec co widzialas i niech ona juz z nim gada, ake on sie napewno wyprze i bedzie trudno mu udowodnic. Szkoda ze do niego nie podeszliscie wtedy, ciekawe co by zrobil.

Gość gość
Nie miej dylemtów moralnych , bądź w zgodzie ze sobą .. powiedz . Prawda przede wszystkim . ''Prawda " jest najwazniejsza ;)

Gość gość
A może jemu ktoś nagadal głupot jak to jego dziewczyna prowadziła się będąc w Anglii i uwierzył dlatego juz nie wiąże przyszłości ze swoją dziewczyną i robi co chcę. czasem plotki potrafią rozwalić związek wiec może lepiej jak zapytasz się jego co to za laska i wyczujesz czy kłamie

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnas sie wtracac, bo to noe twoja sprawa. Po pierwsze nie masz pewnosci, ze to on, po drugie nie widzialas zdrady tylko, ze szedl za reke z kolezanka. Ja tez czesto chodze pod reke z kolegami, a nie sypiam z nimi I nic to nie oznacza. Nie mieszaj dziewczynie. Jak sa szczesliwi a ona mu ufa to sie nie wtracaj. Jesli facet ma cos na sumieniu wyjdzie wczesniej czy pozniej.