Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkalam brata tescia

Polecane posty

Gość gość

Odwiozlam meza na lotnisko bo lecial do pracy do Norwegi.Gdy wychodzilam juz z hali odpraw uslyszalam ze ktos wola mnie po imieniu, obracam sie i widze przystojnego faceta ktory stoi o krok odemnie. Tym facetem okazal sie najmlodszy brat mojego tescia.Kobieca ciekawosc nie dawala mi spokoju i zaraz wszystko chcialam wiedziec bo dawno go nie widzialam. Poszlismy na kawe bo tak milo nam sie dyskutowalo ze az zal bylo sie rozstac. Dowiedzialam sie ze jego zona poleciala do USA do siostry na odwiedziny . Kawe popijajac ustalilismy ze w wochenende sie spotkamy, tylko gdzie. Moja propozycja przewyzszyla i stanelo na moim ze on przyjezdza do mnie Na wszelki wypadek numery tel wymienilismy sobie i przy rozstaniu mnie pocalowal . Nie moglam sie tej sboty doczekac ale wyczymalam i gdy dzwonek zadzwonil dzwi otworzylam to go znow ujrzalam. To byl najmlodszy brat tescia i najprzystojniejszy facet jakiego znalam Moj maz tez byl przystojny ale on jeszcze bardziej wlosy szpakowate klata umiesniona jednym slowem 100%wy meszczyzna. Jak wszedl do mieszkania to pierwsze slowa jakie od niego ujrzalam to:: Dlaczego tak seksi sie ubralam ze to zle zrobilam bo moge byc zgwalcona, Ja mu odpowiedzialam ze nie musi mnie g****ic bo dobrowolnie mu nogi rozlorze.W pokoju obok niego sobie usiadlam wino otworzylam kawe do filizanek nalalam. Bluzke troche rozspielam zeby mial lzejszy dostep do moich piersi bo juz zauwarzylam ze przyglada sie im mocno.Po chwili zauwarzylam ze chcialby miec ich cale do masowania. Pare minut mi to zajelo ale swojego dopielam i jego meskosc w rece sciskalam , a bylo co przyczymac bo obydwioma dlonmi go chwycilam i tak jeszcze glowka wystawla to ja sobie do buzi wlorzylam. Stanowczo mu powiedzialam ze chce sie z nim piepszyc i to ostro. bez zadnych wymowek. Nastepne moje zadanie to bylo takie zeby mnie przerznal jak suke w jakiej tylko pozycji chce. I tak sie stalo, jeszcze zadem ogier mnie tak nie wydupcyl jak on . Przezylam pierwszy raz bardzo ostre rzniecie az pchizda czerwona byla i pare orgazmow przezylam. A nastepne spotkanie to troche inaczej sobie przygotowalam bo i druga dziurke tez mu nadstawilam. Dlugo z tym ogrem sie spotykalam jak tylko okazje mialam To byla nasza zyciowa tajemnica

Gość gość
A potem spuściłem się na klawiaturę i poszedłem na dwór pograć z kumplami w piłkę... :)

Gość bella  86
Gdzieś już to czytałam, wieje nudą.:D.Lubię czytać o fantazjach i wyczynach erotycznych, ale takie po których mam wypieki na twarzy i mokro w majtkach. A tu rozczarowanie:(