Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety lubią sobie wkręcać różne rzeczy na temat facetów

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy kolegę, nazwijmy go X i koleżankę (Y). X - przystojny, zawsze uprzejmy, miły, chętnie pomaga. Dziś Y zagadała do mojej dziewczyny (D): Y: Myślisz, że X do mnie coś czuje? D: Dlaczego tak sądzisz? Y: Dużo ze mną rozmawia, zawsze mi pomaga, pyta, jak się miewam. D: Nie sądzę. Wszystkich pyta. Uprzejmy po prostu jest. Jakby chciał to by się z Tobą umówił przecież. Y: Może jest nieśmiały. D: W tym zawodzie? Nie jest przecież nieśmiały. Normalnie się zachowuje. Y: Widzę przecież, że coś czuje, a Ty zazdrosna jesteś! X jest gejem... znamy go bardzo dobrze.

Gość gość
Kobiety lepiej oceniają relacje miłosne niż męźczyżni. Na ogół to faceci są niekumaci w tych sprawach :)

Gość gość
Przecież to od dawna wiadome że kobiety lubią same siebie oszukiwać i się łudzić.

Gość gość
Z jednej strony tak, ale z drugiej widzę, że mimo dobrych intuicji tkwią w dziwnych związkach... innej koleżanki mąż ciągle flirtuje, kolejny pije i bije... a one tkwią w tym.

Gość gość
Poniewarz niektore kobiety maa swoje filmy:) z roznych powodow dopatruja sie rzeczy,ktorych nie ma.

Gość gość
Jak człowiek zdesperowany to zauważy to czego nie ma :)