Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do szczupłych kobiet z małymi i bardzo małymi biustami

Polecane posty

Gość gość

Czy nosicie miękkie staniki? Tzn na fiszbinach, ale miseczka tylko z cienkiego materiału bez żadnych usztywnień i poduszek?

Gość gość
Ja z lekkim push up em. Całkiem miękkich sie nie odwazylam. Przynajmniej udaje,ze mam biust.

Gość gość
Ja roznie. Juz zaczynam olewac moje kompleksy... tyle ladnych kobiet jest na ulicy ze i push up mi nie pomoze :)

Gość gość
Ja właśnie do niektórych sukienek czy bluzek tak, bo w sumie moje ciało jest moje i ludziom nic do tego. Mam drobny dziewczęcy biust, tak jak cała jestem delikatna jak Audrey Hepburn :-P

Gość gość
Poza tym przez takie staniki czasami odznaczają się sutki, a panów to kręci bardziej niz wielkie cyce, rynek jest już przesycony dużymi biustami.

Gość gość
To ja od push upow. Właśnie ostatnio myślałam nad kupnem takiego materiałowe bez fiszbin,tony gąbki. I tak jestem płaska, więc gorzej być nie może.

Gość gość
No to już lepiej na fiszbinach, dobrze dobrany rozmiar sprawia że fiszbiny idealnie okalają piersi i trochę kształtują, unoszą. Ehh gdybym miała większy biust to nosiłabym tylko takie staniki.

Gość gość
A jakie nosicie? Ja A ale często i tak w misce odstaje.Mama i babcia też miały małe. Jedyny plus,że sobie kiedyś guzka wymacałam.Jak bym miała duże, to bym nie wiedziałam nim.

Gość gość
Mam 65D i bardzo często noszę miękkie staniki, większość mam takich. Reszta to lekko usztywniane (taka pianka 1 mm), kompletnych "sztywniaków" mam 2. Jak stanik jest dobrze dobrany to nie ma wielkiej różnicy czy gąbka czy nie, chyba, że ktoś naprawdę kupuje "protezy" gdzie tej gąbki jest centymetr ;) :D

Gość gość
D to jest duży biust :(

Gość gość
Ja noszę 65 C. Dawniej nosiłam 75A, ale były za szerokie, 65 C pasują mi o wiele lepiej.