Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam wszystkie przyszłe mamy może coś doradzicie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) napisze ten post bo w sumie nie mam z kim pogadać chłopak za granicą i nie chce mu głowy zawracać do póki nie będę pewna :) Przed wyjazdem dokładnie 3 tygodnie temu kochałam się z chłopakiem był to stosunek przerywany ale później zaś się kochaliśmy parę razy Tydzień po kochanie bolał mnie brzuch dość mocno ale tylko parę sekund później doszedł ból jajnika dość mocno ale też tylko parę sekund i od tygodnia bolała mnie pachwinie zwłaszcza przy chodzeniu dziś tez bolał brzuch juz myślałam że przyszła ale nie ma dopiero 3 dni @ wczoraj miałam sen ze zrobiłam test i wyszła jedna kreska he he piersi nie bolą mnie w ogóle tylko wczoraj tak ze rąk nie mogłam do góry podnieść dziś jest spoko :) Czekam na okres jak na zbawienie ale jak bym była to tez fajnie ale w sumie co miesiąc wydaje mi się ze będę w ciąży ale ten ból brzucha mnie zdziwił ale trwał parę sekund czasami zakuje mnie jajnik i nic więcej

Gość gość
Nie potrafisz używac normalnych słów jak : stosunek lub seks? I kup słownik zanim wydasz dziecko na świat. Skąd mamy wiedziec czy zaciążyłaś? Miałas płodne?

Gość gość
Pierwszy dzień płodne