Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoka i szczupła sylwetka u kobiety to zaleta. Ja jestem niska i gruba.

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka jest wysoka i szczupła ma chłopaka a ja jestem niska i gruba i nie mam chłopaka :-(

Gość Marcin34454
wysokie i szczupłe dziewczyny są super bo mają długie szczupłe nogi i fajną talię, ale się nie przejmuj

Gość gość
Jak gruba? Bo ja bym powiedział, że mężczyźni najbardziej poszukują niskich i szczupłych.

Gość gość
i tak chcecie modeli to co za róznica

Gość Marcin34454
gość dziś nie prawda bo mi podobają się wysokie i szczupłe

Gość gość
gość dziś to prawda jestem niska i gruba a chciałabym aby mój chłopak wygląd jak model był wysoki i szczupły ale ja niestety nie wyglądam jak modelka :-( nie powiem ile ważę sorry, wstyd :-(

Gość gość
ja tam lubie dziewczyny o figurze kluski

Gość gość
niska i gruba czyli zdeformowana, nie rób dzieci bo je też unieszczęśliwisz wadliwymi genami

Gość Marcin34454
gość dziś nie obrażaj jej, pewnie jesteś trolem lub narkomanem bo piszesz takie głupoty, ja wolę dziewczyny wysokie i szczupłe ale innych nie obrażam , też są ok, ale raczej podobają się niskim mężczyzną a ja jestem wysoki więc wolę wysokie

Gość gość
Też jestem niska i gruba, w dodatku tłuszcz mi idzie głównie w łapy i dolne partie ciała. Zad mam prawie jak Nicki Minaj, ale cycki już dużo mniejsze i nogi jak słonica. Dopilnuję, żeby się nie rozmnożyć, ale faceta u boku chciałabym mieć. Spotykam się z kolesiem, którego kręcę, ale do związku mnie nie chce. Pewnie przez to, że jestem taka przysadzista i wstyd by było mnie pokazywać kumplom.

Gość Marcin34454
gość dziś przestań trolować i dołować autorkę , tylko na forum spotykam takich ludzi w życiu realnym takich nie znam ale to pewnie dlatego że nie znam narkomanów a ty pewnie jesteś narkomanem i dlatego piszesz głupoty, żal !!!!

Gość gość
no ale cię roocha więc stratna nie jesteś

Gość gość
Jakich ludzi nie znasz? Zakompleksionych kobiet z wielkimi tyłkami i grubymi nogami? Bo kobiet z takim typem sylwetki w Polszy jest faktycznie mało, tym bardziej czuję się jak mutant.

Gość gość
Marcin34454 dziś to ty dołujesz niską i grubą autorkę, powinieneś ją wybrać zamiast wysoką i szczupłą, ona chce wysokiego i szczupłego nie dołuj jej

Gość gość
Przykro mi że nawet tu podważa się moje zdanie, ale to ja zmagam się ze wstydem każdego dnia kiedy wiem że jestem obserwowana nawet na głupim peronie i ludzie mogą nawet w myślach wyśmiać moj*****eronowate nogi, grube łapska i du/pę jak u groteskowej murzyńskiej raperki.

Gość Marcin34454
gość dziś Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, teraz udowodniłeś że jesteś trollem, narkomanem,chodziło mi o to że tylko na forum znam ludzi którzy piszą takie głupoty. W życiu realnym nie znam ludzi którzy mówią takie głupoty jak tu ludzie piszą i to nie jest tylko moja opinia, rozmawiałem o tym z wieloma osobami. Zapamiętaj nie obrażaj autorki bo ona jest 100 razy lepsza niż Ty i wszystkie kobiety do niej podobne !!!

Gość gość
Człowieku, przecież wiadomo że na żywo takich rzeczy nie opowiadam, bo totalnie już by wszyscy mnie potępili, myślałam że funkcję przelania swoich rozterek, żali może spełnić to forum, ale widocznie się myliłam. A ja faktycznie mam zrąbaną figurę, a jaką ma autorka tego nie wiem. Może jest tylko lekko przy tuszy i proporcjonalnie zbudowana, czyli de facto w miarę ok, w przeciwieństwie do mnie.

Gość gość
Marcin34454 dziś teraz przyznałeś mi racje, po prostu gardzisz niskimi i grubymi bo sam wolisz wysokie i szczupłe a niskie i grube traktujesz z przymrożeniem oka traktując jako wybryki natury których skrzętnie unikasz

Gość Marcin34454
gość dziś Nie wiem czy tr)olujesz czy nie. Nie wiem czy jesteś narkomanem czy nie, ale wiem że na forum ludzie piszą głupoty i wiem że w życiu realnych takich ludzi nie znam bo większość ludzi jest szczera z swoimi przyjaciółmi, czyli na forum głównie piszą trolle, narkomani ale nie tylko. Jeśli uważasz że masz jakieś wady to pamiętaj że każdy człowiek jest tak samo ładny bo ludzie mają różne gusta. Charakter jest najważniejszy. Będzie dobrze. Powodzenia :-)

Gość Marcin34454
gość dziś nie prawda bo podobają mi się takie tylko dlatego że z wyglądu do nich pasuje

Gość gość
Sam piszesz jakbyś się naćpał jakichś niesprawdzonych dopalaczy i czepiasz się moich postów. Logiki u Ciebie za grosz i tak jak koleżanka zauważyła, być może Twój jad jest podyktowany tylko tym, że przyznałam się do swoich wad cielesnych, co już jest dostatecznym powodem do tego by wyśmiać i zlekceważyć moje posty. Jaki charakter? Jak dziewczyna jest dla faceta nieatrakcyjna, to o ile życie go do tego nie zmusza (np. miejsce pracy), to nawet z nią słowa nie zamieni a Ty o charakterze pier/dzielisz.

Gość gość
>nie prawda bo podobają mi się takie tylko dlatego że z wyglądu do nich pasuje a co to znaczy pasować do kogoś? Niskie laski są urocze i o wiele ładniejsze od wysokich.

Gość gość
Marcin34454 dziś gość dziś nie prawda bo podobają mi się takie tylko dlatego że z wyglądu do nich pasuje x a co z charakterem skoro sam przyznajesz że niskie i grube też mają wartość? pogardzasz nimi tylko z powodu wyglądu? zwiąż się z niską i grubą nie zważając na jej wygląd skoro tak je zachwalasz

Gość Marcin34454
gość dziś jesteś wyjątkiem , większość ludzi myśli inaczej, ja na pewno nie jestem narkomanem, tr)olem a Ty jesteś , już pisałem wszyscy są tak samo ładni ale ja wolę te które wolę bo do nich bardziej pasuję z trolamii narkomanami nie dyskutuje , siema

Gość gość
Nie tylko wygląd jest ważny, charakter też :-) Każdy jest ładny bo gusta są różne :-)

Gość gość
racja :-)

Gość gość
Ja piertole ale wy tu glupi jestescie :D malo, ze glupi, psychiczni xd

Gość gość
lubię wysokie i szczupłe :-)