Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety ktore powiekszyly biust?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa co Wami kierowalo i jak patrzycie na siebie z perspektywy czasu? Ile mialyscie lat i czy bylyscie przed czy po ur.dzieci...

Gość gość
Ludzie ja marzę żeby zmniejszyć. Nie wyrabiam już ze swoimi cyckami. Co bym dała za miseczkę B :(

Gość gość
Sa i takie co marzyly zawsze o miseczce c albo po kp maja tzw puste cycki.Kp to mega poswiecenie.Nie znam kobiety ktora katmila i ma ladny biust.To forum to nr 1 w zaklamaniu a propos tej kwestii.Najlepsze jak te kp po pare lat pisza o ekstra cyckach...Trzeba naprawde miec mechanizm wypierania oraz zaklamanie wyksztalcone na mega wysokim poziomie.

Gość gość
Nie oceniaj bo jak masz tak dbasz. Poza tym zależy co masz na myśli pisząc "ładny biust". Jeśli chodzi ci o sterczace bułeczki to niestety nawet bez ciąży nie można ich mieć całe życie

Gość gość
19:33 Mi piersi obwisły strasznie po ciąży, nie karmiłam piersią, więc nie zawsze karmienie niszczy piersi. Teraz marzę o operacji

Gość gość
ja w sumie nie powiększylam, ale mam implanty, bo po 3 karmieniach mialam puste woreczki. teraz jest ok.

Gość gość
Ja jestem po dwóch ciazach ale piersią miałam zniszczone dużo wcześniej problemami hormonalnymi. Lecze się na prolaktynemie i została zdiagnozowana dopiero trzy lata temu. A piersi puchly mi jak w ciąży przez wiele lat o żaden ginekolog konowal nie wysłał mnie do endokrynologa na badania :O zawsze tylko słyszałam taka pani uroda. W efekcie miałam cycki po pępek zanim zaszlam w ciążę i urodziłam dzieci. Teraz bez dobrego biustonosza nawet nie wychodzę z domu