Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam dwa zdjęcia na sympatii

Polecane posty

Gość gość

Założyłam kiedys na sympatii dwa profile, na jednym umieściłam bardzo ładne swoje obecne zdjęcie, trochę wyfotoszopowane, makijaż ekstra ciuchy. Na drugim profilu też dalam swoje zdjęcie sprzed około 5 lat gdy miałam 15 kg nadwagi, wybrałam na dodatek takie,na którym niezbyt korzystnie wyszłam, bez specjalnego makijażu, ciuchy- jakaś spódnica i t shirt. itd. Opis, to jest wiek,hobby, stan cywilny, charakter na obydwu profilach to samo. Na pierwsze konto 0rzychodzilo po 50 oczek, zaczepek i wiadomości dziennie. Na drugie konto było o wiele mniej wejść, może kilka wiadomości od 50-60 latków i to tyle. A mówi się, że to kobiety lecą na przystojniakow ... Bo mężczyźni patrzą na wnętrze. Jasssne .

Gość gość
Mężczyźni kochają za urodę. Taka prawda.

Gość gość
zawsze mnie interesuje wnętrze pochwy i pupy zawsze !!!

Gość gość
Faceci projektują własne wady na kobiety. To oni patrzą przede wszystkim na urodę i wiek, a nie kobiety. Jakoś nigdy nie widziałam przystojniaka z przeciętną albo brzydką. A kobiety często są z dużo starszymi i brzydszymi od siebie.

Gość gość
Prawda, jak ostatnio ogladalam ogloszenia na pewnym portalu, to prawie kazda kobieta chciala dobrego albo inteligentnego a kazdy facet mlodsza i ladna

Gość gość
Fakt.jak się nie podobasz to charakter nie pomoże. jesteś starsza/przeciętna albo brzydka /za gruba/małe cycki to nie masz szans. Jak jesteś zgrabna, mloda, ładna z twarzy to możesz być ostatnia zołzą a i tak będziesz miała branie.

Gość gość
Ja tak samo zrobiłem z przystojniakiem wiadomosci od kobiet mnostwo do drugiej osoby przecietnej zero odpisanych wiadomosc.

Gość gość
Ja tak samo zrobiłem z przystojniakiem wiadomosci od kobiet mnostwo do drugiej osoby przecietnej zero odpisanych wiadomosc.

Gość gość
Czesciej spotykam przecietna czy brzydka kobieta z przystojniakiem to przeraża jakie mają oczekiwania kobiety wobec faceta.

Gość gość
Czesciej spotykam przecietna czy brzydka kobieta z przystojniakiem to przeraża jakie mają oczekiwania kobiety wobec faceta.

Gość gość
Ładne kobiety i brzydcy mężczyźni, jest trochę takich par.Przystojny facet i brzydka/gruba/starsza kobieta, to się nie zdarza.