Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nnnppp123

Matka chłopaka źle mnie traktuję, on nie reaguję.

Polecane posty

Jestem z chłopakiem prawie dwa lata. Półtorej roku temu poznałam jego rodziców. Z jego tata do dzisiaj mam fajny kontakt. Jego matka na poczatku mnie uwielbiała, chwaliła, była zachwycona mną, chwaliła się znajomym moimi zdjęciami, tym że jestem taka pracowita i bardzo dobrze się uczę. Opowiadała mi zawsze o wszystkim, chciała żebym z nią jeździła na jakieś spotkania, do lekarza. Parę razy zgodziłam się, żeby gdzieś z nią pojechać, ale jestem zajęta osobą i nie raz musiałam odmówić, oczywiscie tlumaczylam, że mam dużo nauki czy jakąś inną ważna sprawe. Potem juz przestala pytac. Dodam, że jest ona nieco fałszywą osobą, myśli tylko o sobie, dużo przeklina, kiedyś piła, a poza tym jest bardzo pobożna (właśnie na takie spotkanie chciała mnie brać, zwiazane z wiara itd). Więc od ok 6 miesięcy jest dla mnie bardzo nie miła. Czasami nie odpowiada mi dzien dobry jak ide do niego, z laska mi odpowiada na cokolwiek, krzywo sie na mnie patrzy, nie raz staram sie to zalagodzic****isze do niej, ale nie odpisuje, juz ze mna tak nie rozmawia ( w przeciwienstwie do nowego dziewczyny brata mojego chlopaka ktora zagaduje, a ta jest o wiele gorsza ode mnie) może to bzdury, ale wiem jak mój chlopak kocha swoja mame i chcialabym miec z nia dobry kontakt,ona raz jest normalna, raz traktuje mnie jak powietrze, juz sie z nim o to kloce, nie chce do niego chodzic bo czuje sie nieproszona, a za kazdym razem jak mu o tym napominam, to mi mowi ze ona taka jest i ze to NIE JEGO WINA przeciez. Szczerze mowiac, boli mnie to ze ma lepszy kontakt teraz z ta druga dziewczyna (ktorej przeszlosc jest nieciekawa) Plus parę razy napomknęła mi jak super dogadywała się z była dziewczyna mojego chlopaka (byl z nia cztery lata) i jak płakała kiedy sie rozstali.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować