Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbbcccddd

Czy dużo muszę schudnąć, szczere opinie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
zgrabną masz figurę

Gość gość
ty to nawet nie masz z czego chudnąć chyba że cię interesuje anoreksja i te sprawy :D to droga wolna. ale mimo wszystko taka se ta figura, brak cycków i tyłka może poćwicz coś i więcej jedz.

wklej fote od tyłu

Gość Bbbcccddd
Nie umiem zdjęcia dobrego z tyłu zrobić niestety. Co do braku biustu to się zgadzam, C noszę, może ta bielizna tego nie oddaje. Uważam że większe piersi byłyby bardziej proporcjonalne. Tyłek niestety jest i to z niego chce się odchudzić.

skoro tyłek jest to tym bardziej jestem za zdjęciem od tyłu , to będzie gratka dla smakoszy - tak czuję

Gość gość
juz mam trojan.iris czy to nie te zdj akurat? w ogole to sa 2 rozne laski debi.le

Gość gość
Super figura!

Gość gość
Tak, musisz z schudnąć ale z zapatrzenia się w anoreksje Fugurka super a Ty przesadzasz. I to mocno.. Zajmij się czymś pożytecznym Idź na kolejny kurs języka a nie bzdurami z fotkami.... No luudzie. Co za młodzież teraz jest. Zapatrzona w wyfotoshopowane dziunie na fotkach w kolorowych gazetach i myslu, ze na tym zycie polega... Ehhh

Gość gość
Przecież masz idealną figurę dla mężczyzny ! Akurat taka dupcia jest cacy :D to ty nie masz chłopaka? Czy jego interesują anorektyczki?

Gość gość
Dużo, ze 20 kg. Do roboty!

Gość gość
Jestem przystojnym bogatym brutalem i mogę ci pomóc kijem w tym odchudzaniu, znaczy nie schudłas dzisiaj kilo - dostajesz lanie. Kiedy zaczynamy?

Gość gość
Faceta mam ale jemu podobają się wysportowane dziewczyny i umiesnione, mu do takiej sylwetki bardzo daleko... Młodzież też nie jestem bo 31 mi idzie :)

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś... Krzywdę wyrządzisz swojemu ciału jak weźmiesz się za odchudzanie, masz z******ta sylwetkę i na twoim miejscu nic bym w niej nie zmieniał, talia piękna, dupcia jest, nic tylko kochać i podziwiać :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona