Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile opiekunce za godzinę ? mała miejscowość

Polecane posty

Gość gość

mamy mam pytanie w wakacje chcę zaopiekować się dzieckiem - u siebie w domu (ok 100m2) mam 2kę swoich dzieci w wieku szkolnym, moje pytanie jest ile opiekunki biorą za godzinę ? czy w tej stawce wliczony jest obiad ? bo wiadomo kiedy dziecko jest np do 16 czy 17 to zjadłoby u nas obiad, przecież głodne nie będzie czekać na rodzica mam fajne warunki bo mam ogród i różne sprzęty dla dzieci, blisko jezioro, mogłabym sobie dorobić bo akurat w te wakacje nie pracuje wcześniej za darmo opiekowałam się chrześniaczką 3letnią i było ok dodam że mieszkam w małym mieście do 20 tyś mieszkańców myślałam o stawce 6 zł za godzinę w tym wliczony byłby obiad u nas w domu, co myślicie ? dodam że nie zależy mi na zdarciu skóry z rodzica ale nie chcę też opiekować się za "darmo" ;)

Gość gość
Z wyżywieniem, to za mało, myślę, ze np. od 8-17 to nie obędzie sie samym obiadem, przecież nie dasz swoim dzieciom, 2 sniadania, podwieczorku czy picia, a "obce" będzie się patrzeć, potraktuj to, jakbyś zabrała jakieś dziecko na wakacje (ogród, plac zabaw, jezioro), myślę, że ok. 2 tys.-2.5 tys z wyżywieniem będzie ok.

Gość gość
Ni chyba zartyje z tym 2.5 tys! Ja dawałam 4,50 zł za godzinę.

Gość gość
U mnie małe miasto i jak przeglądam ogłoszenia to rodzice oferują nianiom 400-800 zł i często jeszcze wymagają coś więcej niż tylko opieka nad dzieckiem :O Sprawdź np. na olx w twoim regionie za jaką kwotę poszukiwane są nianie. Jakby ktoś wyskoczył u mnie z kwotą 2 tyś za zaopiekowanie się dzieckiem, zostałby wyśmiany i na pewno chętnych by nie znalazł.

Gość gość
gość dziś Ni chyba zartyje z tym 2.5 tys! Ja dawałam 4,50 zł za godzinę x No to Ty, widocznie znalazłaś jakiegoś "jelenia" Ja od 3 lat wożę dziecko na takie" wakacje" i tyle płacę, dodam jeszcze, że opiekunka rozkłada dosyć spory basen :)

Gość gość
Miejscowośc pod warszawą, 6 zł za godzinę, ale jedzenie sama sobie muszę przywieźć.

Gość gość
Olsztyn, płaciłam 4 zł za godzinę ale to 2 lata temu.

Gość gość
ja daje syna w godzinach 12-18 - jedzenie i wszystko ma u opiekunki, daje jej 7 zł za godzine. miasto do 20.000 mieszkancow

Gość gość
6zł za godz bez jedzenia- 20.000mieszk