Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na wakacje 2016

Polecane posty

Gość gość

Gdzie można dostać tanią i szybka pożyczkę na wakacje 2016 - czy ktoś może polecić jakiś Bank albo firme?

Gość gość
Jak chcesz taką szybką pożyczkę to polecam Ci http://kasiasto.pl/ - ja tam dostałem pożyczkę 2 miesiące temu na 0% - bardzo dobre warunki i kasa od reki.

Gość anna85anna
a na jaką kwotę maksymalnie można dostać tam pożyczkę? I czy to jest oferta tylko na wakacje czy można np na dowolny cel? Potrzebuję szybkiej pożyczki najlepiej na dowolny cel - chociaż wyjazd z rodziną na długi weekend też byłby finansowany z takiej pożyczki.

Gość Bennniks
też interesuje mnie ten temat. Odkładałem pieniadze na wakacje z rodziną, ale niestety wypadł mi inny pilny wydatek i odłożone pieniądze poszły zupełnie na nieplanowany cel..... Wszystko już mam zarezerwowane zaliczki popłacone jeżeli nie sfinalizuję tego to przepadną mi dotąd wpłacone pieniądze. Dostane od reki pożyczkę na wakacje w tym Kasiasto ?????

Gość gość
tak w kasiasto ja ubiegałam sie o pożyczkę na dowolny cel nawet do 10 000 zł bez zaświadczeń.

Gość gość
ok sprawdze tutaj i dam znać czy sie udało

Gość gość
a jak wysoką pożyczkę potrzebujecie dostać? zastanówcie sie nad pożyczką w Banku też bo czasami taniej jest wziąć kasę w Banku a tak samo się będzie na nią czekać bo tak no w mbanku jes kasa w 15 minut czyli od ręki - w temacie http://kalkulatorkredytugotowkowego.pl/opinie-o-kredytach-gotowkowych/kredyt-gotowkowy-w-mbanku/ macie opinie i jak widac sporo osób korzysta i sa zadowoleni

Gość kasa na wakacje
a gdzie wy jedziecie że tyle kasy na wakacje wam potrzeba?

Gość gość
teneryfa 3500 i do tego wyprawka :) jak szaleć to szaleć a co :)

Gość gocha 111
jako że zbliżają się wakacje a w sumie już są, marzą mi się wakacje gdzieś zagranicą najlepiej ciepłe kraje. Niestety mam krucho z kasą wiec pozostaje pożyczka najlepiej szybka bo terminy wakacyjne gonią. Po rozeznaniu się w internecie znalazłam kilka ciekawych ofert takich z niskim oprocentowaniem itp chciałabym byście mi pomogli. Co sądzicie o ofercie tego portalu z szybką pożyczką https://crediteo.pl

Gość pirka
ja wezme w Extraportfelu - już raz brałam i wiem ze jest wygodnie i komfortowo. a czas spłaty moze być nawet do 45 dni! wiec w wakacje to w sam raz!

Gość gość
Poczytaj troche znaim weźmiesz pożyczkę, http://sekretypozyczek.pl/ poza tym tutaj masz informacje o pożyczkach, porównanie i wszystko co ogólnie powinno się wiedzieć.

Gość gość
ja pożyczałam w ferratum banku. poszło bardzo sprawnie, oni mają mało formalności, a jednak jest to bank, więc nie trzeba się martwić, że to jakaś podpucha. dzięki temu wakacje mam już opłacone.

Gość gość
W życiu nie brałabym pożyczki na wakacje ;-( jak kogoś nie stać to można wakacje spędzić w domu albo w miarę bezpłatnie np. na miejskiej plaży. Nie umiałabym cieszyć się wakacjami na krechę ;-(

Gość mazurka85
Jak wiesz, że będziesz mieć z czego oddać to spróbuj w wonga. Tam masz 10zł kosztów za pierwsza pożyczkę i na spłatę jest aż dwa miesiące. Korzystałam w zeszłym miesiącu, teraz spłaciłam niedawno 700zł. Oferta godna polecenia.

Gość gość
Również mogę polecic ten poradnik z sekretypozyczek, bardzo dobry jest, łatwo się wypisuje te wszystkie kruczki, poza tym dużo przydatnych informacji dostajemy.

Witam! Mazurka85, dziękuję za skorzystanie z oferty pożyczki w naszej firmie. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 24 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość ceratka
mi na wakacje zabrakło tysiąc złotych, wspierałam się pożyczką w viasms, bez problemu mi ją przyznali poza ty dostałam bez żadnych kosztów, bo brałam u nich pierwszy raz więc to dodatkowy plus.