Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EddieTheMonster

Gdzie najtaniej kupować gry?

Polecane posty

Gość EddieTheMonster

Tak jak w temacie. Jest dużo sklepów, gier również. Są jakieś triki na kupowanie? Albo sklepy które często robią promocje?

Gość gość
Czekanie aż gra się zestarzeje :D A tak serio to na konsoleigry.pl masz co chwilę jakieś promocje, więc śledź ich stronę, a załapiesz się na taniochę. Ja dzięki temu mam jeden tytuł za free

Gość gość
w sklepach z używanymi grami, gry na PS tam kosztują 24zł

Gość gość
czemu gry na ps4/ xbox 360 takie drogie, po 260zł. gdzie mozna taniej kupic odpowiedniki? przeciez to chore

Gość gość
U mnie liderem jest Empik. Zawsze kiedy coś zamawiam to dokładnie szukam i wychodzi na to, że oni mają dobre ceny. Nie wiem z czego to wynika, ale tak jest. Dzisiaj macie mnóstwo gier w promocji 2 za 1. Tydzień temu zamawiałem Wolfa 2 za 130 zł. Wiadomo, trzeba śledzić ceny, ale u nich to wychodzi naprawdę tanio. Wiele tytułów już od nich zamówiliśmy.

Gość gość
najkorzystniej kupować się na media expert :) ja zawsze wybieram coś od nich

Gość włączamyniskieceny XD
Ja polecam w media expercie, własnie kupiłem tam nowego spidermana, mają fajne promocje i ogólnie różne akcje gdzie można wygrywać różne rzeczy i jest fajnie. No i polski nasz sklep a nie zagraniczne gunwo

Gość gość
piracisz bo nie stac cie na gry biedaczku

Gość aca

Polecam sklep z grami na allegraj.pl. Szybko wysyłają kody, mają gry z różnych platform, czy to Steam czy to battle.net czy Playstation Network, także można sobie poprzebierać. Można też o wszystko dopytać jeśli ktoś jest bardziej zielony i nie za bardzo kuma ten cały wirtualny świat a chce komuś zrobić prezent...jestem wlaśnie kimś takim :P

Gość AtroCity

W media expert się opłaca, ostatnio kupiłem u nich fife19 bo akurat promocja jest - polecam każdemu!

Gość 111

pobieraj za damo z torrenta bo i tak tylko pare gier na multiplayer i dobrego kompa kup albo ps4 bo tak to nie ma sensu ga na niksich detalach i rozmazanych teksturach 

Gość 111

trzeba miec i7 minimum gtx 1080 ti albo rtx 2080 zeby cieszyc sie z gry

Gość edek
22 godziny temu, Gość AtroCity napisał:

W media expert się opłaca, ostatnio kupiłem u nich fife19 bo akurat promocja jest - polecam każdemu!

Co za promka? ile kosztuje?

Gość maly

79!!! Nie moge sie doczekać, jutro wycieczka do media expert sie szykuje

Gość gość

Bez problemu znajdziesz i nowe i nieco starsze tytułu na allegraj.pl . Kupuje tam gry na swoją konsolę Xbox i jestem rzeczywiście zadowolony z oferty, cen i realizacji zamówień

Gość 20blocko

W media expert jest najtaniej, ja kupiłem preorder fify20 która jutro wychodzi i wyszło naprawdę tanio.