Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zespół szkół zawodowych nr 5 we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Jak tam jest? Przyznam, że mam problem, po roku przerwy wracam do szkoły i czy jest szansa, żebym miała nauczanie indywidualne? Czy z P. dyrektor jak i z nauczycielami da się dogadać? Z góry dzieki.

Gość gość
teraz wszystkiego można się nauczyć z kursów i książek

Gość gość
Tak wiem, że można się nauczyć, zresztą z nauką nie mam źle, bo przez ten rok przerwy sama się uczyłam, jak czegoś nie wiedziałam to sprawdzałam po encyklopediach no i w internecie. Mi chodzi bardziej o to, że nie poradzę sobie z ludźmi, do tej szkoły będę szła z kolegą to mam nadzieje, że jakoś się odnajdę, ale boję się, że będzie to co było w gimnazjum tzn tak się stresowałam, że w najgorszym momencie mdlałam, ale ten rok przerwy dużo mi dał i chcę spróbować dać sobie czas, ale jak nie dam rady to będę chciała się starać się o indywidualne jak będzie taka możliwość. Zależy mi też na tym, żeby dało się dogadać z nauczycielami i dyrektorką. Stąd te pytania :)

Gość gość
więc sama widzisz że szkoła czyli spęd przypadkowych dziwnych osób nie jest dla ciebie dobrym rozwiązaniem, zresztą program szkół przeważnie jest archaiczny i niedostosowany do dzisiejszych czasów

Gość gość
Przecież muszę i chcę mieć jakiś zawód, bo Mama mnie utrzymywać nie będzie, poza tym jestem nie pełnoletnia (w tym roku skończę 17) i boję się też tego, że ktoś może to gdzieś zgłosić tym bardziej, że mam troszczących sąsiadów. Mimo wszystko już teraz nastawiam się psychicznie i fizycznie zresztą też, muszę się przełamać, bo już jest wszystko ok z moim zdrowiem tylko z psychiką trochę gorzej, dlatego chciałabym się dogadać chociaż z dyrektorką, że w razie czego czy mogłabym mieć indywidualne, ale na pewno jeden miesiąc będę chodzić, żeby miało się palić walić, spróbuje..

Gość gość
No i chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tej szkole. Pisze na różnych stronach nawet na fb na stronie Wrocławia napisałam, ale nikt się nie odzywa, więc znalazłam jeszcze te forum, bo widzę, że tu dużo osób siedzi.