Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś zna się na snach ?

Polecane posty

Gość gość

Co to może oznaczać, gdy śni się zmarła osoba i nas w tym śnie bije, leje, zachowuje się jak ostani menel ?

Gość gość
Według jednych sny o osobach zmarłych nie są dobrymi snami. Niezależnie od treści i tego jak osoba zmarła się zachowuje we śnie. Świadczy to o tym, że osoba zmarła jest "uwięziona", jej dusza gdzieś się zagubiła i chce się wyzwolić.

Gość gość
Czyli jej duch jest jeszcze między nami ? Nie może odejść ? Jak jej pomóc ?

Gość gość
Widocznie jakieś niepozałatwiane sprawy za życia. Jak odeszła ta osoba? Czy pogodziliście się? Czy odeszła w spokoju, w zgodzie z członkami rodziny? Jeśli tak to znaczy, że ta osoba po prostu pałęta się w pustce, nie może zaznać spokoju. Módl się za nią i życz jej dobrze. Według nauk tajemnych, wraz z osoba zmarla powinny byc zniszczone wszelkie rzeczy, z ktorymi miala stycznosc bezposrednio podczas smierci np. lozko, ubrania itp. Czy masz jakies przedmioty w domu, z ktorymi miala stycznosc bezposrednio przy smierci? Pozbadz sie ich... najlepiej je spal.

Gość gość
Zginęła tragicznie w wypadku, zabrała ze sobą nasze dzieci. Wyszła z depresji, wydawało mi się, że już wszystko w porządku, przed ich wyjazdem żegnaliśmy się jak normalna rodzina, w całkowitej zgodzie. Przyśniła mi się po raz pierwszy od wielu miesięcy i to w taki sposób. Po za meblami nie mam już niczego z którymi mieli stycznosc. Wszystko zniszczyłem.

Gość gość
"zabrała ze sobą nasze dzieci". To bardzo ważne zdanie. Dzieci są łącznikiem. Módl się w ich intencji przede wszystkim.