Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzęsy w Wawce

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję pani z dojazdem, która dojedzie do mnie i zrobi mi super rzęsy na wyjazd ( okol.Bemowa)

Gość gość
Nie ma tu zadnej kosmetyczki ?

Gość gośćmalwa
Pewnie jest mnóstwo. Ale ja nie polecam takich dojeżdzających Pań. Naciełam sie kiedyś, i jak mi ta pani zrobiła to dostałam uczulenia ja nie wiem na co. na klej rzesy czy ona zle cos zrobiła, zaznacze ze nie miałam zakładanych rzes pierwszy raz, wiec... Od tamtej pory robie w salonie, na Mokotowskiej. Mogę Ci polecić, nazywają się Magic visage czy coś w ten deseń. Ta kobitka robi róznymi metodami, cena Ok.

Gość doonky
dla mnie liczy się jakość, kiedyś raz pani do mnie dojechała na rzęsy kilka godzin po czasie, zrobiła to na tzw. "odwal się", już więcej się nie spotkałyśmy, a jakość wykonania pozostawiała wiele do życzenia, zdecydowałam że lepiej robić w profesjonalnym salonie kosmetycznym z polecenia też trafiłam do magic visage, a że mieszkam niedaleko to jestem częstym gościem.

Gość lilka56
doonky, ta babeczka w magic visage robi super te rzęsy ! Jaką metodą robiłaś ? I mają stosunkowo tanio nie ?

Gość doonky
ja robiłam metodą Hollywood lashes, efekt rewelacyjny, zorbiłam sobie na wesele, żeby czarować spojrzeniem. A cały cenik masz utaj http://www.salonmagic.pl/cennik.php

Gość Maryla Ruda
Może już trochę późno na odpowiedź, ale dopiero teraz byłam na rzęsach po raz pierwszy. Robiła mi je pani Ola, już ktoś wcześniej wspomniał o Magic Visage, to właśnie tam robiłam. Nie spodziewałam się, że są tak dobierane pod klientkę. Odcień, długość nawet rodzaj rzęsek pod daną osobę. Niesamowite.

Gość fitulka
no i na jaką metodę się zdecydowałaś przedłużać w magic visage? jakie się czujesz ze sztucznymi rzęsami bo do nich też trzeba się przyzwyczaić.

Gość kokajla
ja sobie robiłąm rzęsy metodą 1:1 w salonie Magic Visage i rzeczywiscie za każdym razem efekt wychodził rewelacyjny, bardzo naturalnie z pięknym kształtem rzęsy, dopasowane do mojej urody, dziewczyny zawsze służą pomocą, chętnie doradzą dlatego lubie do nich wpadać.

Gość puritka
ja robię sobie regularnie rzęsy w salonie magic visage na mokotowskiej 52, uważam, zę to jedno z lepszych miejsce jeśli chodzi o rzęsy w warszawie.

Gość gośćJolanta
A masz jakieś doświadczenia z permanentnym u nich? Słabo znam ten salon, a szukam idealnego na permanentny brwi.

Gość pintowa
zdecydowanie polecam salon Magic Visage, ja sama robiłam sobie u nich permanentny brwi i jestem bardzo zadowolona, nic mnie nie bolało, efekt też wyszedł rewelacyjny.

Gość rytka

jeśli chodzi o Magic Visage to dziewczyny mają wiele usług w salonie, ja osobiscie chodzę do nich regularnie na przełużenia rzęs, robią dobrze, rzęsy długo się trzymają więc wystarczy że pójdę raz w miesiącu żeby wyglądać dobrze bez większych prześwitów na rzęsach.

Gość luisa

A jakie ceny? No i jak u nich z terminami?

Gość ewika

moim zdaniem najlepiej jakbyś się bezpośrednio skontaktowała z salonem http://www.salonmagic.pl/kontakt tak chyba bedzie najprościej bo wiadomo z terminami bywa różnie a i ceny zależą od tego na jaką metodę przedłużania rzęs się ostatecznie zdecydujesz.