Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista rzeczy które patologia ma w domu

Polecane posty

Gość gość

- cerata na stole - jadalnia połączona z kuchnią (szumnie nazywane aneksem kuchennym) - sedes z półką - pralka w kuchni - najlepiej tej z aneksem :D 🖐️ Powymieniajmy co jeszcze!

Gość gość
idiota jesteś nie ma w tym żadnego związku i żeby nie było nie mam żadnego aneksu nie mam pralki w kuchni nie mam półki i nie mam ceraty na stole mam za to kilkaset książek które sukcesywnie czytam

Gość gość
gotująca niepracująca baba siedząca w kuchni i siedząca przed kompem na kafe której rośnie gruby kałtun

Gość gość
i liczy na socjal z mopsu

Gość gość
Ja mam półkę nad sedesem w łazience jakie ty możesz zobaczyć tylko w katalogach

Gość gość
wiecie czego nie ma patologia? Rozumu nie ma i pisze głupie posty na każdy temat. Laptopa ma, tablet albo smartfona jakiegoś, no bo skądś trzeba pisać te pierdoły. Patologia ma też nadmiar wolnego czasu i tego akurat zazdroszczę patologii ☺

Gość gość
Psa pitbula i robactwo

Gość gość
0,7 na stole i piwa , pan domu bez koszuli, w slipach z targu,pani domu w staniku i szortach ,siedmioro dzieci umorusanych po uszy,babka kajś na wersalce pilnuje portfela z renta,dziadek wyzywa na psa ktory probuje gdzies w spokoju sie polozyc,4 koty siedza na piecu kaflowym i patrzac z gory na cale towarzystwo ... :D

Gość gość
Mnóstwo butelek po alkoholu i syf ja znałem takie siostry mieszkały z bratem i rodzicami na dyskoteki odstawione chodziły rodzina z zasiłku i renty ojca alkoholika żyła zresztą wszyscy nie stronili od alkoholu brat regularnie trafiał do pudła trzy baby w domu a syf taki że nie siedzieli byście 10 min

Gość gość
A łaski były 1 klasa tylko jak zobaczyłem w jakich warunkach dbają o higienę to już mi się odwidzialy

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A spotkaliście kiedyś w życiu swoim patologię, która ma zęby? Ludzie z tych sfer przeważnie bez zębów chodzą, a zanim im te zęby wypadną to są zepsute, wygnite i wali im z ryja na odległość. Lepiej przecież sobie flaszkę kupić, albo bezsensowne wyburzanie ścian w mieszkaniu zrobić, zamiast pójść do dentysty :-(

Gość gość
Czyli prezio kaczka to patologia