Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwalacie swoim menom lizać drugą dziurkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam panie i panów, zapytuje jak wyzej. Wczoraj pierwszy raz mój mąż podczas pieszczot posladków zaczął całować i lizać moją drugą dziurkę. Bardzo mnie to krepowało i broniłam się ale on na siłę to robił i trzymał moją pupę. Po chwili okazało się że to jest przyjemne i podnieca. Niby obrażona zapytałam dlaczego to zrobił to on twierdzi, ze bardzo seksownie tam wygladam i on o tym marzył od dawna. Oczywiscie bylam po prysznicu ale czulam się niezręcznie. Pytanie moje czy pozwalacie to robić swoim facetom? Jesteśmy młodym malrzeństwem i nie wiedziałam że to może kręcić meżczyzn.

Gość gość
Mi żona czasem pozwala, ale rzadko, bo też się krępuje. Ja bardzo to lubię i bardzo mnie to podnieca. Oczywiście odpowiednia higiena to podstawa.

Gość gość
Czyli to prawda, że was to podnieca. Co mówi żona, czy ją też to podnieca?

Gość gość
Ja też lubię w ten sposób pieścić partnerkę, na początku się trochę opierała, potem do tego przywykła i chyba to lubi, bo podczas minetki potrafi się obrócić na brzuszek okazując moim oczom śliczny tyłeczek, niby robi to bezwiednie, ale wcześniej jej się to nie zdarzało :P

Gość gość
Mnie to krępuje ale odkryłam, że sprawia mi to przyjemnośc więc skoro dla niego to też podnieta to jak będzie chciał to z oporami zgodzę się. Dodam, że nigdy nie kochaliśmy się analnie.

Gość gość
Ja pozwalam bo uwielbiam to. Mega przyjemność.Oczywiście jestem wygolona i higiena 1000%

Gość gość
Tak, strasznie to lubię. Uwielbiam gdy kręci językiem wokoło, a gdy się rozluźnię napiera do środka. Kocham to, nie wyobrażam sobie dnia bez chwili pieszczot analnych.

Gość gość
13:40, jak już się zgodzi, to potem jest niesamowicie podniecona.

Gość gość
Czy któraś kobieta z tego tematu chciałby popisać ze mną?

Gość gość
kiedyś miałam straszne opory ale zaczęło się od dotykania paluszkiem i tomi się bardzo podobało choć na początku nie zdradziłam tego. Potem całował moja wypiętą dupkę i niby przez przypadek pocałował druga dziurke. Kiedyś dotknął tam języczkiem i normalnie przeszły mnie dreszcze. Aha już wiem co mnie dodatkowo podnieca. Teraz po prysznicu mąż bardzo często mnie tam pieści językiem. Kobiety , jak facet chce wam to robić to niech robi.

Gość gość
Taki seks bardzo poprawia akcpetacje w związku....bo przecież tak ważne jest zaufanie

Gość gość
Moj maz zna moje ciało w 100% (a ja jego) nie na nic co by nas krępowało u siebie na wzajemny. Oczywiście ze bardzo dbamy o higienę i ładny zapach ( od tego jest bidet w łazience).

Gość gość
Pozwalam bo sama lubię te odczucia ale inicjatywa wyszła od partnera, On zajmuje się moją drugą dziurką a ja jego pałeczka. Oczywiście ustami

Gość gość
Turla mi czasem dropsa w zupę pozwalam.

Gość gość
nie pozwalam bo się krępuję ze coś może być nie tak

Gość gość
Ja uwielbiam tam lizac faceta.