Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam stulejke, czy operowac na nfz?

Polecane posty

Gość gość

Boję się zabiegu, a nie stać mnie na prywatnie. Strasznie się wstydzę, zabieg boli, trzeba być w szpitalu? Można to zrobić tak, żeby nikt z rodziny nie wiedział? Muszę iść do rodzinnego?

Gość gość
Mój synek miał ten zabieg robiony prywatnie wyszedł w tym samym dnu, po zabiegu może był troche marudny ale spał normalnie a w następnym dniu bawił się i nic go nie bolało.

Gość amandynata
To zalezy tez od rodzaju stolejki i wieku. Musisz najpierw iśc do internisty i wziac skierowanie do urologa.

Gość swojska_dziewczyna
mój kolega poszedl usunąć w wieku bodajże 26 lat. Lekarze byli tylko zdziwieni że tak pózno się zdecydował i jak on żył... zaznaczam, że zupełnie zrezygnował z orgazmów. Za to po wszystkim, zaczął w koncu zyc pelnia zycia :) wiec głowa do góry. zgłoś się do rodzinnego a jeśli się wstydzisz to idz do szpitala na chirurgię. powiedz ze masz problem z przyrodzeniem i na sor czy izbie przyjęć obcemu lekarzowi powiedz, że się wstydzisz i nie wiesz gdzie się udać. Trzymam kciuki :) Będzie dobrze - tylko zrob z tym porządek i ciesz się życiem...

Gość gość
Raczej nie da się tego ukryć jak mieszkasz z rodziną. Sam zabieg nie boli - boli potem. Musi zejść opuchlizna, co oznacza, że raczej parę dni nie będziesz mógł wychodzić (np. nie ubierzesz majtek i spodni). Lepiej by było, jakby zostać parę dni w szpitali, aby się wygoiło.

Gość stuuu
Ja stulejkę operowałem prywatnie i tak też polecam. Na NFZ bym czekał w nieskończoność. Prywatnie od razu dostałem szybki termin. Polecam gabinet Uni-Med w Szczecinie. http://www.unimed.szczecin.pl/ I Doktora Gałęskiego.