Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

magda z Namysa (Namysłowa)

Polecane posty

Gość gość

Ja dzisiaj z ciekawości zajrzałem na kafe czy nikt nie pisze o Namysłowie bo pisałem że odchodzę z forum i nie będę pisać o Tym mieście a ty czemu się pode mnie podszywasz i ciągle piszesz o namysie teraz każdy myśli że to ja pisze nie wytrzymałem i musiałem ci to napisać niby tak miałaś mnie dość że o namsie pisze i ciebie to denerwowało i co? Niby tak Namysa nie lubisz a ciągle o nim piszesz więc o co chodzi? Wytłumacz mi

Gość gość
Jak się do tego obniesiesz zajrzałem z ciekawości dwa dni temu i dalej było pisane ale wtedy nic nie napisałem nawet żadnego tematu nie napisałem a ty ciągle piszesz nie czuje już chęci bycia na kafe jestem tak jakby na odwyku

Gość gość
Pytałem się ciebie

Gość gość
Magda czemu mi nie odpisujesz ?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Magda i dobrze wiesz że od kilku dni to nie ja o mieście Namysłów zakładam tematy i nie ja to pisze tylko ty ja dzisiaj jestem gościnnie chciałaś mieć z wpisami spokój a co robisz? Sama piszesz

Gość gość
poważne oferty pożyczek między osobami fizycznymi Witam Pani/Pan dostać pożyczki pieniędzy między jednostkom w krótkim i długim okresie od 10.000 PLN do osoby poważne, którzy chcą tej pożyczki. 3% odsetek rok w zależności od pożyczki jako specjalny, nie chcemy naruszyć prawa na lichwę. Można płacić na 2 do 20 lat. Kontakt - nas tylko przez e-mail: cristellegrochow@gmail.com cristellegrochow@gmail.com Dzięki za czytanie (Błogosławiony)

Gość gość
Jeśli piszesz już o pożyczkach to poszukaj ofert z Namysłowa (województwo opolskie gmina Namysłów)