Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadę na woodstock się rozerwać

Polecane posty

Gość gość

Bez kitu, myślę, że może coś yebnąć na woodstocku. Panują tam wymarzone warunki dla terrorystów wszelkiej maści - od islamskich (woodstock odbywa się na polsko niemieckiej granicy, podobno zaraz za granicą są obozy pełne uchodźców), po naszych swojskich oszołomów, bomberów z garnkami lub prowokatorów służb specjalnych. Nowością nadchodzącego woodstocku jest wydzielona strefa w samym centrum festiwalu, gdzie nie będzie można już, jak wcześniej, zaparkować samochodu i ma to związek z bezpieczeństwem woodstockowiczów, choć nikt na głos nie powiedział, że może chodzić o zagrożenie terrorystyczne.

Gość gość
Autorko a słyszałaś o Festiwalu czochraj bobra fest? Poczytaj sobie w Google i zobacz jakie gatunki muzyki będą może ci się spodoba i poczytaj o mieście w którym jest to organizowane i zabierz znajomych to miasto jest dzieki piwom na całą Polskę znane na pewno kojarzysz

Gość gość
Kojarzę festiwal Czochraj Bobra Fest, wiem jakie kapele mają zagrać, kilka z nich lubię, wiem, że odbywa się w Namysłowie, ale myślę, że zagrożenie terrorystyczne jest tam minimalne. Temat jest o woodstocku. Aha, jestem autorem.

Gość gość
Ktoś ma jakieś refleksje na ten temat?

Gość gość
Ja bym pojechał na Woodstock ale to za daleko ja mieszkam na Opolszczyźnie 15 km od Namysłowa wiec do kostrzyna mam daleko

Gość gość
Przylatuję na woodstock z Anglii, więc nie wiem co masz na myśli, pisząc, że Kostrzyn za daleko.