Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz 3 facetow mnie rzucilo, co jest ze mna nie tak

Polecane posty

Gość gość

Jak pierwszy mnie rzucil, to pomyslalam d**ek. Drugi mnie rzucil, to pomyslalam, trudno Teraz rzucil mnie trzeci i stwierdzilam, ze to chyba ze mna jest cos nie tak

Gość gość
Po jakim okresie czasu i jak szybko zaczęłaś z nimi uprawiać seks?

Gość gość
Przeprosiłaś tego pierwszego za nazwanie go dupkiem?

Gość gość
Z pierwszym po pol roku uprawialam seks, rzucil mnie po 2 latach. Z drugim wcale nie uprawialam seksu, spotykalismy sie 2 miesiace. Z 3 skes byl po miesiacu, a olal mnie po 2 miesiacach.

Gość gośćśmieszekkk
rzucają cie bo jesteś idiotką nawet jakiemuś anonimowemu trollowi na forum tłumaczysz się po jakim czasie chodzisz z ludzmi do łożka to co dopiero tym których znasz opowiadasz.

Gość gość
Drugi i trzeci wszystko oczywiste :D nie dałaś to poszukał innej, trzeciemu dałaś za szybko to cię olał bo po co komu łatwa dziewczyna, a pierwszy jaki ci powód podał? Albo co się stało przed rozstaniem?

Gość gość
nie kochasz ich, a oni Ciebie próbujecie, szukacie, ale pod złym adresem... x zadaj sobie pytanie - po co z nimi byłaś ? czy było to dla Ciebie źródłem jakichś doznań emocjonalnych ? czy po prostu miałaś satysfakcję, że mogłaś powiedzieć "mam faceta" ....

Gość gość
Pierwszy znalazl sobie inna

Gość gość
Pierwszego kochalam- znalazl sobie inna. Drugiego za krotka znalam, zeby powiedziec, ze go kochalam- podobal mi sie, zauroczylam sie. Gdy na ktoryms spotkaniu z kolei nie bylo seksu, obrazil sie i napisal, ze juz nie chce sie ze mna spotykac. A ja nie bylam jeszcze gotowa.

Gość gość
Z ostatnim to juz calkiem nie wiem. Seks byl po miesiacu, a po 2 miesiacach przestal odbierac telefony ode mnie i odpisywac, nawet ze mna nie zwerwal.

Gość gość
debilka

Gość gość
gdyby była chemia sex byłby szybciej i byłby taki namietny ze nawet nikomu do głowy by nie pezyszło zeby sie rozstawac. Jaka jestes w łozku? Rozpalasz w sobie i w partnerze ogien czy raczej jestes powsciagliwa i tradycyjna? Czyli zgaszone swiatło, bez oralu, bez fantazji...

Gość gość
moze poprsotu trafialas na niedojrzalych, a z Toba wszystko jest ok

Gość gość
Wygląda na to ze po prostu im zależało na seksie, nawet niekoniecznie dlatego ze im się spodobalas czysto fizycznie , po prostu pewnie wyglądasz na łatwą więc potraktowali cie jak przedmiot. Nie ma się co oszukiwać