Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffggfhghgfhg

Dlugi a male dzieci...

Polecane posty

Gość gffggfhghgfhg

Nie rozumiem ludzi co nie maja kasy, za to maja dlugi a do tego robia se dzieci jakby k***a nie wiedzieli co to zabezpieczanie sie... Znam pewna dziewczyne ktora zaszla w ciaze w wieku naastu lat... bo niby chcieli... nie wspomne juz ze nie skonczyla innej szkoly jak gimnazjum... oj sorrki zrobila srednie.. weekendowo... dzis ma 23 lata... ma meza 28l. i kupe dlugow, mowila ze chce drugie dziecko po czasie zmienila zdanie, a bo moze jeszcze poczekam, bo to bo tamto. Nagle zaswitalo tym dwoje ze zrobia se drugie i udalo sie zaszla... ja stwierdzilam ze to glupota... obuzyla sie bardzo.. jak mozna tak mowic, nic nie rozumiem, nie mam dzieci itp.A ona biedna za lekarzy musi placic itp itd. hmm stwierdzilaM dobra ok twoje zycie, twoja sprawa...oczywiscie zawsze oferowalam swoja pomoc czy finansowa czy inna Mam inne myslenie... mam meza mamy mieszkanie , ja pracuje, Maz pracuje... chcemy uzbierac zaoszczedzic i w przyszlosci miec dziecko... Czy to zle myslenie?. Oczywiscie nie odzywa sie bo ma inna kolezanke co ma dzieci i jak stwierdzila ona lepiej ja rozumie....Nie rozumiem myslania nie ktorch ludzi... Znacie tez takie osoby?

Gość gość
Nawet dzieci jak dorosna nie wysle do dobrej szkoly bo wiecznie beda dlugi.. taki los zgotowac dziecom :/