Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robic dzieci a miec pelno dlogow

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem ludzi co nie maja kasy, za to maja dlugi a do tego robia se dzieci jakby k***a nie wiedzieli co to zabezpieczanie sie... Znam pewna dziewczyne ktora zaszla w ciaze w wieku naastu lat... bo niby chcieli... nie wspomne juz ze nie skonczyla innej szkoly jak gimnazjum... oj sorrki zrobila srednie.. weekendowo... dzis ma 23 lata... ma meza 28l. i kupe dlugow, mowila ze chce drugie dziecko po czasie zmienila zdanie, a bo moze jeszcze poczekam, bo to bo tamto. Nagle zaswitalo tym dwoje ze zrobia se drugie i udalo sie zaszla... ja stwierdzilam ze to glupota... obuzyla sie bardzo.. jak mozna tak mowic, nic nie rozumiem, nie mam dzieci itp.A ona biedna za lekarzy musi placic itp itd. hmm stwierdzilaM dobra ok twoje zycie, twoja sprawa...oczywiscie zawsze oferowalam swoja pomoc czy finansowa czy inna Mam inne myslenie... mam meza mamy mieszkanie , ja pracuje, Maz pracuje... chcemy uzbierac zaoszczedzic i w przyszlosci miec dziecko... Czy to zle myslenie?. Oczywiscie nie odzywa sie bo ma inna kolezanke co ma dzieci i jak stwierdzila ona lepiej ja rozumie....Nie rozumiem myslania nie ktorch ludzi... Znacie tez takie osoby?

Gość gość
Clasik...powiedza ze jej zazdroscisz

Gość gość
hahaah no bankowo z ich dlugamin i bezmyslnym podejsciem napewno, szkoda tylko dzieci bo pewnie nawe na studia do zadnych dobrych szkol nie wysla ciagl taplaja sie w dlugach i wyjsc z nich nie moga...zal

Gość gość
żyj i daj żyć innym...

Gość gość
hahahaha samo zycie

Gość gość
Zaglądasz innym z buciorami do portfeli,a do słownika nie potrafisz !!!!

Gość gość
Nie twoja sprawa

Gość gość
jakby wszyscy myśleli tak jak autorka to nikt by nie miała dzieci w Polsce!!!

Gość gość
kretynki nie rozumiecie... jak potrzebowala pomocy bylam, nie miala z kim dziecka zostawic bylam... potrzebowala kasy bylam, zaszla w ciaze powiedzialam ze to ni zbyt dobry czas.. bo tak sie zalila ze komornicy, dlugi pozyczki....SAMA MI TO MOWILA!! mialm prawo sie w****ic jak powiedziala nagle ze ja nic nie rozumiem.. za to inna jej kolezanka owszem ma 2 dzieci i jakos zyje tzw bez dlugow...i ona wielce ja rozumie... dziwne ze nie rozumiala jak ta jej d**e o******lala... tak teraz znajda sie ame matki teres co powiedza ze tak dziecko to szczescie i wgl. Ok tak to prawda dziecko to szczescie... ale jakie beda mialy zycie jak ni beda mialy co jesc!! myslicie o tym! a co potem jak przyjdzie szkola podreczniki ciuchy a potem studia??... jak od 5 lat bierze tylko pozyczki a co nie ktorych nie splaca... taki los gotuja swoim dziecia. A co do literowek to glupia krowo nie czepiaj sie bo tu nie o to chodzi!!

Gość gość
20:22 Otóż to. Z mojej klasy gimnazjalnej 8/30 osób poszło na studia. Reszta siedzi na kuchni, na kelnerowaniu, budownictwie czy stolarce. Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz i jak Ci rodzice zasponsorowali studia, prawko i samochód na 18 + pomoc w zakupie mieszkania to brawo Ty. Również gratuluje Ci pracy po studiach, bo większość głupców z wyższym wykształceniem myślała o dobrej pracy, a siedzą na zmywaku i zaluja poświęconego czasu, pieniędzy i stresu. wykształcenie.maja, bo maja... Na papierku, który w teraźniejszych czasach pokazuje do garów, albo kostki polbrukowej. Ja żyje w Polsce i tu nie ma takiej bajki, w tym kraju nie da się normalnie żyć, a co jeszcze odłożyć na mieszkanie haha. 8/10 Polakow żyje na debecie, z hipoteka i samochodem na raty bądź używanym. Każdy ma prawo do posiadania dziecka, ten biedny jak i bogaty. Jak widać Ty z tego dobrego domu nie wyniosłaś nawet podstawowych wartości.

Gość gość
wiesz co długi zdąży spłacić a dzieci zdąży mieć ?? pracujesz w firmie windykacyjnej ?\ że takie flaki tu o kimś wyciągasz Ja też w choy rzeczy nie rozumiem ni i ...