Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovestory9999

jest o 11 lat starszy ... czy to źle???

Polecane posty

Gość lovestory9999

Czy myślicie że 11 lat różnicy między dziewczyną( jeśli ma 17 lat) A chłopakiem to za duża różnica ???? Jak on może na to patrzeć ... sprawa wygląda tak ze spodobał się mi facet o 11 lat starszy ode mnie ... nie potrafię co sobie wybić z głowy ... znamy się około 3 lub 4 lata ... razem trenujemy od około 2 miesięcy ... zakochałam się w nim już dość dawno ale wcześniej to wiadomo dużo za młoda no i on miał dziewczynę ... aktualnie jest wolny A ja nie potrafię przestać o nim myśleć mimo że próbuje ... czy myślicie ze kiedykolwiek mamy szansę być ze sobą ??? Jak on na to może patrzeć ???? I jak sprawdzić czy on też coś do mnie czuje ???

Gość gość
tak pedofilko uchodząca za ofiare

Gość Konwaliaq
Podczas treningow przypadkowo zlap go za reke, obetrzyj sie delikatnie, sprobuj miec z nim bliski kontakt ( zalezy co trenujesz), mozesz spytac co to za zapach ktorym tak ladnie pachnie albo podziwiac jego pokazy trenerskie, zalotnie sie usmiechac, a na dobranoc napisac dziekuje za dzisiejszy mily trening i dobranoc. Kolejnym razem mozesz spytac co trener robi np. w sobote to moze zrobimy trening albopojdziemy na rower lub dobre lody i wtedy bedzie okazja zeby sie przekonac czy w ogole bedzie chcial. Tak na szybko nic madrzejszego nie przychodzi mi do glowy. Powodzenia!

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej

Gość gość
powodzenia w związku

Gość gość
Wydaje mi się, że w tym wieku to może być za duża różnica bo jesteście na innych etapach życia. Gdybyś miała np. 24 lata i on dopiero wtedy Ci się spodobał to wtedy ta różnica, to żadna różnica. No ale wiadomo tutaj nie ma reguły.