Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amine

Cel studniówka

Polecane posty

Gość Amine

Hej wszystkim. Mam 18 lat i problemy z wagą. Przez najbliższe 7 miesięcy (do stycznia jak wypadają studniówki) mam zamiar schudnąć jak najwięcej się da. Nie wiem ile, ale będę trzymać się bardzo rygorystycznie. Nie chce potem oglądać swoich brzydkich zdjęć. Nie wiem ile ważę. Dla mnie bardziej liczy sie wizualny wygląd. Moje menu na te 7 miesięcy; ani jednego dnia nie mam zamiaru sobie odpuścić. Jak gdzieś wyjadę, obiad zastapie grahamka (najwygodniejsza w podróży) CZERWIEC/LIPIEC/SIERPIEŃ : ŚNIADANIE - grahamka z wędlina i warzywami II ŚNIADANIE - grahamka z wędlina i warzywami OBIAD - surówka z pekinki całej PODWICZOREK - grahamka z wędlina i warzywami WRZESIEŃ-STYCZEŃ 7.30 - pół grahamki 9.30 - pół grahamki 11.30 - pół grahamki 13.30 - pół grahamki 16.30 - surówka/ryż/kasza/warzywa 18.30 - pół grahamki 3 litry wody od sierpnia, bo w lipcu pracuję i nie będzie dostępu do toalety non stop . Od jutra przez całe wakacje 1h marszu na bieżni co drugi dzień. Co wy na to? Może któraś też za rok ma studniówke?

Gość gość
Totalnie bezsensowna dieta.

Gość gość
Jesteś autorko? Jak odpiszesz to ci trochę pomogę bo rozwalisz sobie metabolizm i popsujesz gospodarke hormonalną.

Gość madine
no tym to sie nie odchudzisz.. fatalny ten jadłospis.. sama zaczynałam dietę mocno na plusie kilogramowym i wiem co to jest schodzić z wagi bo w dwa miesiące zrzuciłam 12kg. ale nawyki żywieniowe zmienione na zawsze.. a u ciebie przecież to niemożliwe jeść do końca życia grahamki.. ja do tego brałam jeszcze tabletki z zielona kawa iqgreen ale powtarzam, jem zdrowo do dzis!! wiec przemysl to sobie bo zrobisz sobie krzywde

Gość Amine
Ja już tyle diet zdrowych stosowałam i żadna jakoś mi nie pomogła za bardzo. Potem obilam sie najpierw ledwo co o anoreksje a nastepnie bulimie. Ja mam tak, że im mniej jem tym mniej chce mi się jeść. Poznałam juz swój organiz i wiem co robić. :)

Gość gość
Z twojego opisu "diety" wynika że wracasz do anoreksji !!!! Najpierw psycholog lub psychiatra , a pózniej rozsądna dieta ze wszystkim składnikami odżywczymi . W ogóle to skoro nie podajesz wagi to podejrzewam że wcale nie masz nadwagi !!!

Gość gość
Ja w tym roku odchudzałam się do studniówki i w 3 miesiące zrzuciłam 10 KG z http://neuroftk.pl/ także polecam poczytać.

Gość Amine
Dziś zjadłam trzy grahamki, surowke z pekinki i 4 małe jabłka. I nie byłam głodna, więc nie mam zamiaru zmieniać diety . I tak mam już zepsuty metabolizm.