Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisałam mu cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Bo juz sama nie wiem, czy mam takie glupie poczucie humoru czy poprostu nie mogl mi juz odpisać :P Więc od jakiegos czasu spotykam się z facetem, była juz randka "łozkowa" i czasem dlatego w rozmowach pojawiaja sie jakies tam aluzje seksualne czy zarciki I on mi napisał ,że poda mi śniadanie do łożka z jajkami najlepiej bo wie, ze wolę na twardo ( tak naprawdę nie o zwykle jajka mu chodzilojezyk.gif ) A ja na to " nie mam pojecia o co Ci chodzi z tymi jajkami ;) Ale dla tego śniadania do łożka może się skusze bo rano nigdy nie chce mi sie wcześniej wstawac i moglabym troche dluzej pospać.. Zobaczymy jeszcze i dam znac :) Cos nie tak było w tym moim żarcie? usmiech.gif

Gość gość
Jakim żarcie? Facet czeka aż mu dasz znać.

Gość gość
No żarcie z tymi jajkami :P Ale to on pierwszy zaczął przecież bo ma takie zboczone aluzje ciągle... Wiec też na nie odpowiedziałam, a on juz nie odpisywał i nie wiem czy coś glupio zazartowałam czy co...

Gość gość
no ale w twojej odp nie było żartu, ucięłaś temat, więc pewnie pomyślał, że nie chcesz w ten sposób żartować

Gość gość
niestety autorko, nie napisałaś tam żadnego żartu. Żart byłby jakbyś napisała, że lubisz robić jajecznicę :P A ty uciełaś temat i napisałaś "dam znać", więc on czeka na twój ruch.

Gość gość
Uciełam specjalnie temat :P Zartem miało być to, ze "nie mam pojecia o co mu chodzi z tymi jajkami" bo tak naprawdę wiadomo, ze wiedziałam :P Nie chce z nim pisać non stop o seksie wiec czasem nie podtrzymuje takich aluzji

Gość gość
Troche dretwy byl ten tekst. To znaczy ja bym sie zaczal zastanawiac nad tym czy naprawde nie kumasz

Gość gość
Oj juz tam trudno :P Dzisiaj rano mi odpisał i juz jest ok wiec sie nad tym nie zastanawiam. To miala byc ironia, ze nie wiem o co chodzi z tymi jajkami, ale mogl nie zalapac, faktycznie :P teraz postaram sie zartowac bardziej zrozumiale

Gość gość
Ale ironia to gra słów, drwina, a tu tego nie było, więc chyba nic dziwnego, że nie załapał, to ten tekst z doopy wzięty :D

Gość gość
do byl k***a zart?no zart k***a

Gość gość
Tak jak pisałam to juz nie wazne bo napisał tylko zasnal wczoraj :P

Gość gość
było napisać, że wolisz sadzone

Gość gość
Ja p*****le co za denne teksty zrobie ci jaka na twardo ohoho ani ten twoj zart nie mial.poziomu ani jego pasujecie do siebie