Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maseczka do twarzy weyergans, polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Hej, moja znajoma poleca mi wypróbowanie maseczki crystal collagen gel mask z WEYERGANS. Czy któraś z Was już ją testowała moze? zastanawiam się nad jej zakupem zwłaszcza że moja skóra jest wrażliwa, sucha i problematyczna - po uzyciu kosmetyków innych firm piekła mnie i się łuszczyła. Moja znajoma mówi ze wszystkie kosmetyki tej firmy są produkowane w najwyższej czystości i z naturalnych ekstraktów wzbogacanych dużymi dawkami witamin. Czy testowałyście juz ten produkt?

Gość małaanżelik
Zdecydowanie na tak!! dostałam tą maseczkę od narzeczonego na dzień kobiet! i... czekam na urodziny;) juz podsuwam mu myśl że prezent na dzień kobiet był baaardzo udany ;) i ze bis nie zaszkodzi;) Nawilża, odżywia, odświeża! Dla mnie super!

Gość galimatiaskamila
Polecam. Moja mama ją ma. Oczywiście jej podbieram! Jest rewelacyjna!

Gość gość
Jesli się wahasz? to się absolutnie nie wahaj. Warta jest swojej ceny! Ja kończę już 3 opakowanie - więc to mówi samo za siebie.

Kumpela mi to polecała i strasznie zachwalała, rozumiem ze mówimy o tej samej maseczce : "set up"? Ogólnie mam turbo delikatną skórę i dlatego skupiam się na produktach wysokiej klasy.

Gość gość
Ok, zamówiłam. Jak przyjdzie przesyłka to pochwale się wrażeniami. Mam nadzieję ze sie i u mnie sprawdzi. ;) dzięki dziewczyny!

Trafiłam na ten wątek przypadkowo, ale koniecznie muszę wypróbować. Szukam bardzo dobrych kosmetyków do pielęgnacji.

Gość gość
Serdecznie zapraszam na mojego bloga w którym dowiecie się jakie najlepsze kosmetyki znajdziecie w drogerii Rossmann usmiech.gif Zachęcam do komentowania ) http://bestcosmetics.blox.pl/html

Dziś już ją mam. Przyszła paczka dokładnie przed południem. Myslałam że będe dłuzej czekać na przesyłkę :P Nałożyłam na fragment ciała najpierw (szyi) czy nie dostanę jakiegoś uczulenia - zawsze tak testuję kosmetyki które używam po raz pierwszy. Jestem w szoku. Gdyby była przeciętna nie zadawałabym sobie trudu by tu wracać i się dzielić "wrazeniami", jest świetna. Przynajmniej po pierwszym użyciu mam wrazenie ze się polubiła z moją skórą. Ps. a czemu spam?? W sumie - spam nie spam, nie zastanawiam się nad tym - ale maseczka najlepsza jaką miałam ever. Ps2. żeby nie było zamówiłam jeszcze krem timeless i płyn do kąpieli ;) ot. taki spóźniony prezent na dzień dziecka :) jestem zachwycona. Maseczką oczywiście bo pozostałych dwóch rzeczy nei testowałam jeszcze- jak spróbuje mam nadzieje że się nie zawiodę bo po masce mam dobre przeczucia.

Gość kamille
Szukałam tych kosmetyków w drogerii hebe.. ale nie znalazłam ich. Gdzie je kupujecie?

Gość małaanżelik
Mój narzeczony kupuje mi je w sklepie internetowym. Ma tam konto ;)