Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie WRODZONE talenty? Bo ja ani jednego :(

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to jak inni mają ĺatwo, mają jakiś talent i pod niego się kształcą a potem pracują w zawodzie z nim związanym a ja jestem zerem !!! Ani z polskiego ani z matematyki, śpiewam fatalnie drygu do tańca nie mam, zdolnosci komunikacyjnych tez nie bo jestem introwertyczką, nie wiem co mam ze sobą zrobic ;( zasuwam w hurtowni

Gość gość
hhe naprawde warto sie nad zastanawiac ? ja uwielbiam opieke nad dziecmi , zabawy , edukacje etc poniewaz stac mnie na wieksza ilosc dzieci to spełniam sie w tym . Pewnie gdybym nie mogla miec dzieci zalozyłabym rodzine zastepcza badz dom dziecka . Wrodzony talent ? rób to co lubisz i nastaw sie pozytywnie do zycia . Nie patrz na innych .

Gość kodiaq
jestem psem, który posłusznie wykonuje wszelkie polecenia. bardzo chwala mnie za to. nie potrzebuje samodzielnego myslenia ani innych talentów :)

Gość gość
ja w szkole byłam bardzo dobra zarówno z przedmiotów ścisłych jak i z języka polskiego. Poza tym wydaje mi sie, że mam talent do sportów. Ale to wszystko. Nie mam słuchu ani głosu, nie potrafię rysować ani szyć. Autorko, nie wierze, że nie masz nic, w czym byłabyś dobra. Może wydaje ci sie to zbyt drobna umiejętnością, aby się z tego cieszyć lub jeszcze tego nie odkryłaś.

Gość gość
wystarczy ze bedziecie profesjonalnie obrabialy gale i tak tez du.pa ruszały ;)

Gość gość
Dziewczyny wiedza czy bycie dobrym z polskiego czy matmy nie ma nic wspólnego z talentem. Ja też myślałam że jestem beztalencie do 28 r. Ż kiedy to konczylismy budowę domu. Zaczęliśmy urządzać i dekorowac dom i wyszło z tego wielkie wow. Teraz po kilku latach kocham swoją pracę, zleceń tyle że się nie wyrabiam i każdy klient przyznaje że mam talent do tego

Gość gość
Ja też nie mam żadnego talentu. Kiedyś jeszcze w szkole mówili mi że ładnie rysuje ale nie sądzę że to talent.