Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje wynajem pokoju w Londynie

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze to pewie zalezy od lokalizacji itd , ale tak mniej wiecej

Gość gość
Sa rozne ceny w zaleznosci od standardu oraz lokalizacji. Ceny teraz to min £120/tydzien plus 4-8 tygodni depozytu. Oczywiscie mozna taniej, na lewo lub w pokoju dzielonym.

Gość gość
kur/wa wejdz na zoopla.co.uk albo gumtree.com i sprawdz. dzien w dzien ten sam debilny temat, ja prdl.

Gość gość
mozesz wynajac pokoj w dzielonym domu, ale raczej nikt nie bedzie az takim hardcorem, by wynajmowac dzielony pokoj :P

Gość gość
Londyn jest drogi jak każda stolica, ale zarobki są dobre więc da się żyć łatwiej niż np w Warszawie. Oczywiście jeżeli masz zawód i znasz język. Inaczej nie ma tu czego szukać.

Gość gość
Dobre zarobki tzn np ile w jakich branżach ?

Gość gość
do gość dziś no w Londynie coraz więcej osób żyje w dzielonym pokoju za samodzielny pokój w 2-3 strefie trzeba dać 600-800 funtów i więcej...

Gość gość
Stolice są drogie, ale Londyn jest o wiele droższy niż np Berlin czy Paryż...

Gość gość
Dobre zarobki ? Mam znajomych po studiach i maja po 30-35 tys funtów na rok przed podatkiem i nawet kawalerki nie są w stanie sami wynająć przy tych londyńskich cenach...A o kupieniu czegoś własnego tylko pomarzyć

Gość gość
pokaz mi oferte z dzielonym pokojem!! :D :D 3 strefa, stratford mieszkanie (lazienka, pokoj z aneksem i sypialnia) - 800f!!! o cyzm ty pier/dolisz ze za jeden pokoj tyle kasy?!?!?!

Gość gość
Wejdź na gumtree bądź spare room i sobie zobacz , pełno jest ofert za 80-100 funtow tygodniowo i jest to room to share, bed to rent itd itp. Próbowałem wstawić link, ale uznaje to za spam

Gość gość
Bo tyle kosztuje. Pokoj w stratford, wiec 90% council flat, h*jowi sasiedzi, niebezpiecznie.... Strefa, to strefa. Liczy sie ulica, osiedle, budynek....sasiedzi. Pokoj w Hackney 600-1200. Trzeba mieszkac w Lnd zeby sie orientowac.

Gość gość
Takie są ceny w Londynie. Dzielenie pokoju to jak masz szczęście za 350 znajdziesz, a tak to 400-450 miesięcznie, samodzielny pokój dla 1 osoby 600-800, dla 2 osób 700-1200...Do tego na dzień dobry miesiąc czynszu i 4-8 tygodni depozytu plus opłaty, wiec wychodzi gruuubo ponad 1000... Londyn robi się miastem tylko dla zamożnych pomału Znajomi wynajęli właśnie niedaleko Stratfordu 2 bedroom - 2 sypialnie, salon, kuchnia, łazienka i ogród za 1450 funtów samego czynszu, opłaty wyniosły ich na początku 4000...I takie są teraz ceny. 2 strefa i lepsze dzielnice jeszcze droższe, a o centrum to się nawet nie wypowiadam

Gość gość
Londyn jest jednym z najdrozszych miast na Swiecie, to czego sie spodziewacie Poza tym to taki smietnik Europy, nie wiem kto normalny chce tam mieszkac za wszystko przeplacajac...

Gość gość
Za duzo

Gość gość
Tyle ile i tak nie zarobisz by samodzielnie choc pokoj wynajac

Gość gość
Jak nie zarabiasz co najmniej 2000 to sie do Londynu nie pchaj Pokoj to jest minimum 550 za cos malego do nawet 1000 mc i wiecej