Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAJONEZ co z nim

Polecane posty

Gość gość

Jest to wątek poświęcony Majonezowi i Mariolci. Zapraszam wszystkich z Vintedów :D

Gość gość
hello :D

Gość 0110111890
Ja chętnie tutaj będę sie udzielać. Bez sensu ta polityka Vinted... Tylko trzeba sprowadzić tutaj dziewczyny

Gość gość
Podałam już linka na vinted, może dziewczyny się tutaj przeniosą. Ja i tak tam nic sprzedaje, siedziałam tylko ze względu na ten wątek.

Gość maroonieee
HELLO, dolączam. Napiszcie privy do stałych bywalczyń, że przenosimy sie tutaj. Pomysł z grupą na FB jest bez sensu bo przecież to chodzi o to zeby wszyscy zobaczyli ich kłamstwa i się nawrócili. Co z tego ze kilka osob bedzie sobie w zamknietej grupie o nich pisalo jak nikt sie o tym nie dowie ????

Gość gość
Hahahah trafiłeś bo Majonez ma zrobione usta :P

Gość gość
Proponuję abysmy zalozyly sobie tutaj konta czyki zarezerwowaly nicki, zeby nikt sie pod nas nie podszywał.

Gość Lililciaa
Ja jestem za. Możemy tutaj pisać. Vinted tamten wątek prędzej czy później znowu zamknie. Na kafeterii nikt nie będzie nas przynajmniej ograniczał i ma większy zasięg niż głupie vintedy. Zobaczcie ile jest juz tutaj wątków o youtuberkach: szusz, maxineczka, styleev. Vinted nawet nikt nie kojarzy, stał się sławny dzieki naszemu wątkowi a teraz kopneli nas w d**pe. Ja tu chetnie bede sie udzielać, trzeba tylko ściągnąć dziewczyny.

Gość gość
Trzeba napisac do krolowej nocy, nawetfajnie i itselista, one mi się najbardziej kojarzą z tym wątkiem :p

Gość itselista
jestescie jakies jebniete XDD nie wiem po ten watek. moze jeszcze zalozmy sobie insta tweetera i jutuba jak nasze gwiazdy

Gość Moonicors
Szkoda ze ta kafeteria nie ma aplikacji w teleofnie bo głownie siedze na nim na wątku :D ale spoko mozna tutaj pisac bez skrupułów haha

Gość gośćdeynn
Tu tez dziala cenzura

Gość gość
Pisząc cenzura miałam na myśli że możemy pisać tutaj co ślina nam na język przyniesie, nie musimy owijać w bawełne jak na vintedach. Tutaj nikt nie kasuje tego tylu wątków, tak jak ktoś wyżej wspominał pełno tutaj tego o innych youtuberkach czy blogerkach i mają się świetnie. Nie można chyba tylko tutaj przeklinać bo kropkuje wypowiedz ale to chyba nie problem.

Gość 0101010100101010
Dobra dziewczyny jestem :) Jestem na telefonie i nie ma tragedii. Tylko powiedzcie jak tutaj sie zakłada konto ? :D

Gość gość
Wasze całe życie to tylko Majonez i Deyn, ile można? I nie, nie jestem ich fanem, mam ich gdzieś.

Gość gość
Co z majonezem? Stoi w lodówce

Gość gość
kocham majonez kielecki

Dla osób niewtajemniczonych - O CO TU CHODZI. Założyłyśmy ten wątek aby mieć back up gdyby znów na vintedzie skasowano kultowy wątek "Sulin co z nim". W wątku opisywano kłamstwa i manipulacje blogerki Deynn i jej chłopaka Majewski Trenuje. Ów wątek miał prawie 1000stron ale nagle z nieznanych przyczyn został zamknięty. Założyłyśmy nowy ale nie wiemy czy znowu nie zniknie... https://www.vinted.pl/forum/gwiazdy-i-celebryci/1014916-sulin-co-z-nim?page=1 Wszystko zaczęło się po tym gdy w Sylwestra 2015/2016 Sulin po pijaku na snapie czynił wyrzuty swojej byłej dziewczynie (Deynn) a następnie wywiązała się z tego pyskówa na wszystkich mediach społecznościowych miedzy Sulinem, Majewskim, Deynn oraz fanami całej trójki, zarzuty o zdradzanie, robienie kariery na plecach partnera, itp itd.

Najgorsze grzeszki Deynn i Majewskiego: 1. okłamywanie ludzi - o tym można by napisać książkę 2. fotoshopowanie się Deynn do takiego stopnia, że w realu wygląda jak inna osoba 3. rynsztokowe słownictwo i bardzo wulgarne odnoszenie się do czytelników i followersów 4. słomiany zapał - Deynn ciagle zapowiada, że będzie "forma kosa" ale nigdy do tego nie dochodzi, zaczęła challenge by Deynn i porzuciła go po 20 dniach, prawo jazdy - 2 razy zaczęte i ciągle nie skończone, posty na bloga dodaje raz na miesiąc bo się jej nie chce. Majewski miał nie pić alkoholu przez cały 2016 rok - nie wytrzymał nawet 2 tygodni, miał wystartować w konkursie sylwetkowym, ale zrezygnował "bo babcia go prosiła", itp itd 5. wszystko jest na sprzedaż - prywatność, intymność, dzieci przyjaciół, bogu ducha winna babcia Majewskiego, wszystko pokażą w internecie byleby tylko generować większe zainteresowanie publiki i nabijać sobie statystyki

6. dno osiągneli kiedy sfingowali kryzys i zerwanie, a potem huczne zaręczyny - wszystko oczywiście puścili w internet: https://www.youtube.com/watch?v=5JmNXFaap90 7. popisywanie się luksusowym lajfstajlem, którego naprawdę nie mają - mieszkania wynajmują, auta wypożycza im wypożyczalnia "do testów" w zamian za pokazywanie na insta/snapie/youtubie. Ciuchy i buty dostają za free w zamian "za reklamę" i Deynn zaraz potem sprzedaje je swoim fankom na snapie za cenę nierzadko wyższą niż pierwotna w sklepie 8. próżność i nadmierne skupienie na wyglądzie fizycznym - solarium, operacje plastyczne (Deynn - powiększenie biustu), powiększenie ust, sztuczne rzęsy i paznokcie, doczepiane włosy plus wieczne fotoszopowanie się wpędza ich nastoletnie fanki w niezdrowe obsesje i krytycyzm wobec samych siebie 9. kreowanie się na speców od fitness podczas gdy nie mają ŻADNEGO wykształcenia w tej dziedzinie, Majewski (22 lata) ma zrobiony jedynie kurs fitnessowy w Akademii Mistrzostwa Sportowego. Deynn - nie ma nawet kursu. Ale oboje jeżdżą prowadzić kursy AMS dla przyszłych instruktorów bo mają zasięgi w necie i przyciągają publikę. 10. kreowanie się na speców od żywienia podczas gdy sami mają zamówioną dietę pudełkową z firmy cateringowej. Zamiast promować zdrowe odżywianie non-stop pokazują Cole Light, chemiczne syropy smakowe, przedtreningówki i inne szity od reklamodawców.

11. Majewski kreuje się na super trenera personalnego podczas gdy sam bierze sterydy w zastrzykach i nawet się z tym nie kryje, nie jest tez w stanie upilnować Deynn i doprowadzić jej do "formy życia. Diety i plany treningowe, które się u niego kupuje to kopiuj-wklej z 3 rozpisek i wszyscy "klienci" dostają to samo, niezależnie od celów i preferencji. 12. pseudo-motywacyjny bełkot, patos nie do zniesienia, i gadanie o niczym na filmikach na Youtubie, do kręcenia których wynajęli ekipę. Ale ZERO merytorycznych treści. Ciągle tylko motywacja! poświęcenie! wyrzeczenia! pasja! szczyty! osiągnęliśmy szczyt! zazdrościcie nam! Tylko czego? Jakie są ich prawdziwe osiągnięcia? 100.000 followersów na snapie :D 13. usuwanie wszystkich nieprzychylnych komentarzy i blokowanie ludzi na potęgę na Fb, Insta, itp 14. grożenie ludziom, którzy ośmielili się ich skrytykować w internecie. Wyszukiwanie takich osób w realu, wydzwanianie (żeby nie zostawić śladów w postaci maila) i grożenie pozwami, np: https://www.youtube.com/watch?v=x-QXdIEtqX4 To tak w skrócie. Ciężko streścić półroczny wątek z 1000 stron. :P

SŁOWNICZEK WĄTKOWY :D Majonez (zwany też Kieleckim) = Majewski Trenuje, aspirujący "trener personalny" Mariola (zwana też Kielecką oraz Dejną) = Marita Surma czyli Deynn, była blogerka modowa w historii pojawił się też: Sulin - raper z Poznania, były chłopak Deynn, po swoim pijackim załamaniu sylwestrowym ma dosyć rozumu aby trzymać się z daleka od w/w gwiazd

Gość gość
Majonez ma też 2 nowe przezwiska - Mojżesz i Palcowaty (btw od czego sie wzielo?) a Mariola - Morela :D

Gość gość
Deynn= denna Jest strasznie brzydka. Twarz ma paskudna.

Gość Kasiators
Mogę linka do grupy?

Gość gość
Grupa nie przyjmuje narazie nowych osób.