Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kieruje ludźmi że w lecie się tak ubierają?

Polecane posty

Gość gość

Bo tak sobie wyszłam dzisiaj na miasto ( było z 25 stopni więc ciepło) i widzę ludzi w marynarkach, żakietach, w swetrach i bluzach :O Niby ich sprawa, ale zastanawiam się czy im nie jest poprostu gorąco? Bo ja bym nie wytrzymała... Nie wspominając o starszych babciach w ciemnych płaszczach i długich do ziemi spódnicach

Gość gość
A ty latasz jak prostytuta z gola dupa?

Gość gość
No nie z gołą dupą, ale np dzisiaj miałam bluzkę z krótkim rękawem i spodniczkę taką do połowy uda i wcale mi nie było zimno... juz pomijam dlugie spodnie, to mozna ewentualnie zalozyc w taka pogode jak dzisiaj, ale po co ludziom te swetry, marynarki i bluzy? Ja bym sie udusila...

Gość gość
No nie z gołą dupą, ale np dzisiaj miałam bluzkę z krótkim rękawem i spodniczkę taką do połowy uda i wcale mi nie było zimno... juz pomijam dlugie spodnie, to mozna ewentualnie zalozyc w taka pogode jak dzisiaj, ale po co ludziom te swetry, marynarki i bluzy? Ja bym sie udusila... x to że ubierasz się jak latawica i inne dziewczyny jakby mogły to by w samych majtkach wyszły na miasto to nie znaczy że każdy musi i chce du/pe pokazywać publicznie

Gość gość
Ja dziś miałam marynarkę. Poszłam na rozmowę o pracę.

Gość gość
Jak latawica? No nie wiem, to nie była jakas wyzywająca spodniczka tylko taka zwykla do polowy uda, wiec czy ja wiem czy to byl wyzywajacy stroj? Chyba bardziej taki na lato

Gość gość
17:32- i nie zdjęłaś jej jak wracałaś z tej rozmowy? Ja jestem osobą szczupła więc raczej wolę ciepło i szybko marznę, ale w krotkim rekawku mi było tak w sam raz, a patrzę czasem na ludzi w jakis bluzach czy zakietach i sobie mysle czy im nie jest goraco?

Gość gość
U mnie był chłodny wiatr.A jak się weszło w cień,to już w ogóle było nie fajnie.Na słońcu było dość ciepło.Niecałe 22 stopnie,między 12;00 a 13;30.Północ Polski.

Gość gość
Moze mają powody prostytutko? Blizny, jakies defekty itp.

Gość gość
nie jest im gorąco , pocą sie pod tymi żakietami jak świnie i smierdzą

Gość gość
Niektórzy bardzo wcześnie rano jadą do pracy i jest zwyczajnie chłodno jeszcze więc biorą coś cieplejszego na grzbiet, inni pracują w klimie przez kilka godzin i stygną stopniowo, a jak ty wychodzisz w srodku dnia i maszerujesz rozgrzaną ulicą to ci ciepło.

Gość gość
17:35- A to chyba, że tak, ja jestem z południa i było naprawdę cieplo dzisiaj, może nie upał, ale nie zmarzłam w takim stroju , choc ja szybko marznę. A tu ludzie tacy ubrani niektorzy...Starszym babciom to juz całkiem sie dziwie, ze one nawet w upał potrafia załozyc kurtke :P Ale ok, jeszcze to moge zrozumiec jak maja jakies problemy z krazaniem itd. Ale mlodych osob to totalnie nie rozumiem

Gość gość
ja nie będe się ubierała na krótki rękaw gdy w słońcu jest gorąco a w cieniu już zimno, tak samo na uczelni chłód jak komuś jest w du/pe gorąco to niech najlepiej w samych stringach wyjdą dużo dziewczyn widze na ulicy poubieranych jak zwykłe szmaty:D

Gość gość
Domyślam sie, że w dojpie byłaś i gooowno widziałaś więc wyobraź sobie, że w takim Hong Kongu czy Singapurze ludzie chodza tak ubrani nawet pomimo tego, źe jest 38 stopni i 90% wilgotności powietrza. Nikt w negliżu nie łazi po ulicy jak to maja w zwyczaju panie we wschodniej Europie.

Gość prawictwo pospolite 152
jak ktoś idzie o 7 00 rano to moze mu być zimno w samej koszulce ale o 11 00 to inna para kaloszy przeciez wiadomo ze najcieplej jest między 10 00 a 16 00

Gość gość
gość dziś Miałam w ręku. Natomiast kiedyś pracowałam w chłodni i tam tak wymarzłam że w podobną pogodę wracałam w swetrze, bo zanim się rozgrzałam...

Gość gość
Kazdy ma inne odczucie ciepla, jednemu zawsze jest cieplo , a innemu nie

Gość gość
17:47 - a to z HK czy z Singapuru film, kretynie/kretynko ? Rozumiesz co czytasz, bo watpię ?

Gość gość
w singapurze mają wysokie budynki po 200 metrów , tam słonce nie sięga na ulice przejdz sie po ulicach takich miast jak Miami - co druga dziewczyna chodzi po centrum miasta w bikini

Gość gość
Starszym babciom to juz całkiem sie dziwie, ze one nawet w upał potrafia załozyc kurtke widzisz głuptasku, w pewnym wieku już tak bardzo siada krązenie , ze stale jest ci zimno, nawet w ciepły dzień. Jak dożyjesz to sama zobaczysz

Gość gość
nie kłam .. Starsze kobiety nie dbają o higiene .. Biorą pryszcznic raz w tygodniu, mają swoje rytuały

Gość gość
Nie każdy jak Ty ma warstwę tłuszczu o grubości berlińskiego muru.

Gość gość
temperatura w ślońcu potrafi być nawet 30 C wyższa niż w cieniu w cieniu + 35 C = w słoncu + 60 C a przy samym asfalcie może być nawet więcej .. Jajka można tam usmażyć , kladąc je na ziemie Ale wystarczy , że pojawią się chmury i czar pryska ..

Gość gość
nie kłam .. Starsze kobiety nie dbają o higiene .. Biorą pryszcznic raz w tygodniu, mają swoje rytuały no a stare dziady raz na trzy tygodnie

to zależy o której wychodzisz o 5 00 rano będzie chłodno i sweter nie zaszkodzi o 11 00 w poludnie sweter to przesada , zwłaszcza gdy jest bezchmurne niebo

Gość gość
ja wam radze chodzić po ulicy w samych majtkach i staniku a najlepiej nago jak tak was grzeje

o 11 00 w rano w Czerwcu sweter to przesada , zwłaszcza gdy jest bezchmurne niebo

Gość gość
18:04- jakby było 35 stopni to czemu nie, moglabym i chodzic w bikini w koncu mam co pokazać to co sie mam wstydzic :P

Gość gość
bo teraz siedzisz w domu , wyjdz na godzine w swetrze słonce to zobaczymy . Przyjdziesz spocona jak świnia z dworu , będziesz śmierdzieć