Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy marnuje swoją młodość ?

Polecane posty

Gość gość

Teoretycznie wiodę bardzo ciekawe zycie. Jestem bardzo pukladana osoba. Mam 21 lat, studiuje interesujący kierunek na prestiżowym uniwersytecie w Amsterdamie. Pracuje trzy razy w tygodniu i w ten sposób zarabiam na swoje utrzymanie. Dużo sie ucze, uprawiam regularnie jogę, zdrowo sie odżywiam. W tym roku jadę na wakacje do Japonii. Za rok szykuje sie na wymianę w Nowej Zelandii. Brzmi jak idealne zycie prawda ? Bardzo cieżko pracuje na to żeby to wszystko pogodzić, żeby zarobić pieniądze, żeby mieć wszystko uporządkowane w życiu. I właśnie stad moje pytanie czy ja nienprzesadzam z tym planowaniem wszystkiego, jestem młoda a młodość powinna wiązać sie ze spontanicznością ? A ja w sumie wiodę nudne zycie. Mam znajomych ale nie sa to jacyś moi wielcy przyjaciele. Oni przezywają silnie wszystkie emocje a ja sie dystansuje . Unikam ryzyka , zawsze biorę wszystko na chłodno itd . Ale czy to jest dobre w gruncie rzeczy ? Jak myślicie powinnam pozwolić sobie na popełnianie głupich decyzji , nie myślenie o konsekwencjach czy nadal starać sie żyć z kalendarzem w ręku.

Gość gość
Tak. Wyjedź z górnego slaska