Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 25 latka z dwojka dzieci jest zle oceniana przez społeczeństwo?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Ja ur pierwsze jak miałam 24, nastepne 15 miesiecy pozniej.Planowane ,kochane.Pracuje.

Gość gość
o, w takim tempie to do 50 lat to ich nie mało napieprzysz

Gość gość
ja 26 lat i 3 dzieci, wszystkie już odchowane.

Gość gość
Według mnie nie. Co innego 18latka z dwójką ... To jest chore.

Gość gość
jesli jest mezatka to nie jest zle oceniana

Gość gość
Może źle to złe słowo, ale na pewno nie jest to "standardowa" i częsta sytuacja. Raczej budząca zdziwienie niż złe emocje.

Gość gość
Pracuje juz od okolo 3 lat tylko raczej po macierzyńskim nie mam do niej powrotu bo w trakcie macierzyńskiego umowa mi sie kończy. Mam teraz 24 lata, mam męża i jestem w ciąży z bliźniakami jak urodzę będę miała 25 lat.

Gość gość
eee ja znam kobitke 25lat juz w ciazy z 3 dzieckiem, kazde z innym mezczyzna, po rozwodzie, obecnie zamezna z drugim facetem

Gość gość
nie każdy się piep/rzy są ludzie którzy się kochają i mają potomstwo z miłości prostaku :-) z wcześniej

Gość gość
Ja boje się jak to będzie. Teraz bliźniaki ale mam nadzieje ze nie każdy jest nie miły i ludzie normalnie będą na to patrzeć. W zasadzie kiedys to byla norma ze kobiety rodzily w tym wieku. Mój kolega z pracy stwierdził że tak powinno być bo jego mama miała 24 lata i trójkę dzieci i koniec. Raczej nikt nie miał później dzieci.

Gość gość
lamusom dziękujemy

Gość gość
Cieszę się, że od razu zgarnę 500+.

Gość gość
No jak kolega powiedział, że tak powinno być, to tak powinno być.

Gość gość
No w sumie ja sama uważam, że na rodzenie dzieci po 30 to już jest się za starym.

Gość gość
ale durne jesteście ja pierdziele żyć jak uważacie powinnyście!! a nie tłumaczyć się na kafe koorfa , a co komu do tego ile masz dzieci , z kim i kiedy co życie ktoś za was przeżyje ??JA mam 5 i w doopie mam czy komuś to psuje czy nie pracujemy kochamy się i nic nikomu do tego z resztą ja nie wiem bo mieszkam wśród miłych i życzliwych ludzi mam przyjaciół wiadomo zdażają się wyjątki , ale rzadko :-)

Gość gość
21.31 dokładnie! robcie dzieci wtedy kiedy wam pasuje, a nie czy ludzie to dobrze odbiorą...boszzz, czy to sasiadka czy kolezanka będzie je wychowywać czy wy...

Gość gość
W zasadzie racja ale wiem jacy ludzie mogą byc podli. W pracy chyba polowa kobiet mnie obgadala bo u mnie w pracy większość 35 latek nie chce miec dziecię a 32 latki uważają ze to za wcześnie.

Gość gość
32 latka uważa ze za wcześnie na pierwsze dziecko...? to kiedy chcą rodzic, jak będą mieć 40tke?

Gość gość
no i co z tego to TY masz dzieci mieć z ludźmi z pracy niech mielą językami zawsze będą jak nie będziesz mieć to też obrobią doope jak leci Ja jak mi ktoś temat nieprzyjemnie zaczyna sprowadzać na moją 5 to grzecznie mówię że mąż jak umrę wcześniej barwny film o moim życiu nakręci bo i praca i dzieci i on i zawsze coś .Nam jest dobrze jak ktoś mi włazi z buciorami , albo pisze scenariusze z doopy jak np. teściowa to śmieję się w głos Pamiętaj ludzi jest dużo każdy mówi co innego nie popełniaj mojego błędu i nie staraj się dogodzić każdemu tylko traktuj ich jak oni Ciebie :-)

Gość gość
Mam 34 lata i w nigdy w życiu nie zdecydowalabym się na dziecko. Dla mnie to strata czasu.

Gość gość
Jak spoleczenstwo sklada sie z baranow, ktore nie maja nic do robienia poza mieleniem ozorem i ogladaniem seriali, to wtedy KAZDY jest zle oceniany. Coz za przyjemnosc wsrod baranow przywalic innemu. Beeeeee

Gość gość
22.23 masz jakies zaburzenia?Siedzisz na forum dla matek nie masz i nie chcesz miec dzieci to co ty tu robisz ?

Gość gość
jak to co tu robię... nabijam się z takich jak Ty.

Gość gość
a dla mnie dzieci to jest moje życie, moja rodzina, miłość to jest mój czas dziś mogę umierać bo jestem spełniona szczęśliwa ŻYJE JAK CHCE PO SWOJEMU i gadajcie ludzie w końcu psy też szczekają koty miałczą itd.

Zależy w jakim wieku ma te dzieci. Ja ogólnie mam to w dopie kto kiedy i jak